REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Popoviciu va judeca cazul lui Vlad Pascu, în continuare, după gafa monumentală de la primul termen

Popoviciu va judeca cazul lui Vlad Pascu, în continuare, după gafa monumentală de la primul termen

Mariana MURAT 6 martie 2024 | 11:17 1590

După gestul halucinant de la primul termen al procesului lui Vlad Pascu, Ancuța Popoviciu a aflat că poate să judece, în continuare, acest caz și la următorul termen. Judecătoarea a ajuns cunoscută după ce a stârnit un val de revoltă, când a întrebat dacă în sală se află și una dintre persoanele pe care Vlad Pascu le-a ucis în tragedia pe care urma să o judece.

Popoviciu va judeca cazul lui Vlad Pascu, in continuare, dupa gafa monumentala de la primul termen Ancuța Popoviciu

Primul termen din procesul de ucidere din culpă al lui Vlad Pascu s-a dovedit a fi un real eșec. Șoferul drogat a fost prezent prin videoconferință, preferând să se prezinte la procesul de prelungire al arestului preventiv, nu la cel în care a ucis două persoane.

De asemenea, avocatul lui a fost la un protest în București și nu a putut să îl reprezinte. În cele din urmă, procesul a fost amânat. Următorul termen al procesului de ucidere din culpă al lui Vlad Pascu va avea loc în 14 martie, când șoferul drogat ar putea să își afle sentința.

Însă, o veste neașteptată a venit în urmă cu puțin timp, când s-a stabilit ca și următorul termen să fie judecat tot de Ancuța Popoviciu, deși judecătoarea a făcut o gafă halucinantă la primul termen, încă din primele minute ale procesului.

Acest lucru se întâmplă pentru că sancționarea judecătoarei este un proces dificil, care necesită timp. După mai multe etape, pe care urmează să le parcurgă, Consiliului Superior al Magistraturii va decide dacă se va impune sau nu o măsură se sancționare pentru Ancuța Popoviciu.

Până atunci, însă, aceasta va fi prezentă la următorul termen al procesului de ucidere din culpă.

Reamintim că la data de 19 august în jurul orei 05.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani și un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani. Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DOAMNE DUMNEZEULE..NU-MI VINE SA CRED IN CE TARA M-AM NASCUT??? AM 75 ANI...SUNT UN PENSIONAR CARE MI-AM IUBIT TARA...DAR NU SE MERITA...ACEASTA TARA NU MAI ESTE ALATURI DE CONFRATII EI...NU-TI VINE SA CREZI, CE JUSTITIE AVEM??? CRED CA ACEST PROCES ODIOS...VA DURA 3-4 ANI...STITI VOI DE CE??? VA FI JUDECAT TOT DE DNA. DE LA MANGALIA....SI DUPA 4-5 ANI SE VA DA VERDICTUL....TANARUL...A FOST IN LEGITIMA APARARE...SI SE VA FACE...CUMINTE....IAR BIETII PARINTI ISI VOR PLINGE COPIII TOT RESTUL VIETII LOR...DOAMNE DUMNEZEULE...FA CEVA CU DREPTATEA IN ACEASTA...ROMANIE....DOAMNE AJUTA-NE..
4
0
Normal asta e ROMANIA
4
1
Alina tu ai noroc ca prostia nu doare pt.ca ai muri in chinuri,adica judecatori si procurori ishi fac de cap si dau tunuri de milioane de euro pe spinarea poporului Roman findca asha vor mushchi lor de judecatori fara sa patzeasca nimic,parkamentul romaniei a dat o lege prin care dupa 10 ani se prescriu faptele penale ale celor au facut jaf in Romania"adica pentru ei si cercurile lor de interese"si straini sunt vinovatzi pentru abuzurile acestor romani,din contra tu ametzito Uniunea Europeana le-a spus decidentzilor romanilor ca daca nu reduc diferentzle intre pensionari speciali si restul pensionarilor Romania nu mai primeshte nishte miliarde de euro din programul PNRR si javrele tot nu au facut ordine in sistemul de pensii cu toate ca U.E.si Banca Mondiala le-a boilor din parlament si formule legale prin care pot sa faca traba asta,adica mura-n gura numai sa faca ceva bun pentru tzara si pensionari cu vechime completa carora nu le ajunge pensia sa traiasca.
4
1
Asta e justitia din Romania. Pe majoritatea judecatorilor ii doare in dos de "justitiabili" si de judecarea dreapta a cauzelor care le sunt repartizate. Oricum sunt "speciali", iau spaga cand vor si ies la pensie de tineri, pe sume de bani enorme. Dar romanii tac si inghit...
7
1
Ancuța are gândul doar la pwli belite care să-i penetreze anusul! N-are ea nici o treabă cu judecarea cazului.
8
1
îngrozitor, j*****a asta trebuie să putrezească în închisoare
9
1
Chiar,nimic nu se vrea sa se meargă bine,în tara noastră?
12
1
asta da umilinta impotriva noastra...asa se vede ca nu dau nici doi bani pe noi
14
1
Inca un semn ca Romania este condusa de straini impotriva Romanilor. Si voi mergeti la vot? Ce sa votati mai prostilor? Voi sunteti folositi pentru legiferarea demonocratiei prostilor.
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510