REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.9° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Portul Constanța sparge 4 milioane de lei pentru asigurarea bunurilor companiei

Portul Constanța sparge 4 milioane de lei pentru asigurarea bunurilor companiei

Andreea VREJOIU 22 noiembrie 2022 | 00:00 1595

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a lansat în cursul zilei de joi, 17 noiembrie a.c., o procedură de licitație în vederea asigurării bunurilor aflate în proprietatea publică și privată din cadrul Portului Constanța. Valoarea pusă la bătaie este în valoare de 4.494.656 de lei. Se vor asigura construcțiile împotriva tuturor riscurilor, autovehiculele, navele, a bunurilor, cât și altele.


CN APM SA Constanța a lansat o nouă procedură de licitație în vederea contractării unei societăți care să asigure mai multe bunuri aflate în Portul Constanța. Valoarea totală a contractului pus la bătaie este de 4.494.656 de lei. Vor fi asigurate construcțiile împotriva tuturor riscurilor, autovehicule, nave, servicii de asigurare de daune sau pierderi, servicii de asigurare împotriva incendiilor, servicii de asigurare de răspundere civilă pentru nave, cât și servicii de asigurare de răspundere civilă generală.


Compania trebuie să mențină in funcțiune permanentă sistemul de semnalizare al porturilor: (geamanduri, faruri), pentru siguranța navigației; în caz contrar Compania riscă să suporte amenzi substanțiale aplicate de autorități. Pe lângă bunurile proprii, Compania deține în administrare și bunuri proprietate publică primite în concesiune de la Ministerul Transporturilor spre a fi întreținute și exploatate, drept pentru care, existând un grad mare de risc de producere a unor daune majore, acestea trebuie asigurate. În situația producerii unei pagube, CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța are obligația aducerii bunului deteriorat la starea anterioară producerii evenimentului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are experienta in conducerea porturilor ca a capatat la ANR in marele port Herastrau ca mare sef pus de tata in vremea cand era DG. Mare Sef cu sofer personal, ala un milog prefacut.
25
1
BAI SARACIILOR A TREBUI SA VINA UN EXPERT CA CATANA JR. SA VA INVETE CUM SE CONDUCE UN PORT, BAI NEISPRAVITOLOR ! LUATI BAI SI INVATATI CA AVETI DE LA CINE ! UMBLATI DUPA EL CU CARNETUL DE NOTITE SI NOTATI TOT CE I IESE DIN GURITA AIA DE BAIAT DESTEPT !
1
22
Sa ma lingeti in kizda.
0
0
Mai bine s-o asigurati pe DANIELA SERBAN, sa poata sa ridice fustita, altfel ne trezim fara director economic.
0
3
catana era securistul santierului 2 mai mangalia.asta junior nu o fi fiu.sau,portul e intesat de securisti?
16
0
ce sa asiguri ba?vechituri,fier vechi,vagoane stricate,macarale ruginite rid in soare,fraieri din birouri,ce asiguri???
2
0
Impaiati-l pe Vizan !
3
0
Pe comoara nationala Catana Jr. sa il asigurat bine ca este mare pacat sa il pierdem.
34
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365