REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.9° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
27.9° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Postecoglou nici nu se gândește la Radu Drăgușin!

Postecoglou nici nu se gândește la Radu Drăgușin!

Victor ROTARU 4 martie 2024 | 00:00 696

Tottenham a reușit să o învingă pe Crystal Palace, scor 3-1, în cadrul etapei cu numărul 27 din Premier League.

Postecoglou nici nu se gandeste la Radu Dragusin!Radu Drăgușin

”Vulturii” au marcat primii prin Eberechi Eze, însă Spurs a reușit să întoarcă scorul prin reușitele lui Timo Werner, Cristian Romero și Son Heung-min.

Postecoglou nici nu se gândește la Radu Drăgușin! A elogiat un alt fundaș: ”Nu există limite pentru băiatul ăsta”

Radu Drăgușin (22 de ani) a fost rezervă neutilizată, iar pe postul său a jucat Micky van de Ven (22 de ani)

Mai mult, la conferința de presă de după meciul cu Crystal Palace, Ange Postecoglou a vorbit la superlativ despre mijlocașul olandez.

”Nu sunt sigur despre această afirmație. Cred că Mateta a fost testat fizic de Van de Ven. Micky a fost extraordinar întreg sezonul și crește permanent, îl vedem la pregătire, observăm modul cum se dezvoltă, maturitatea lui, abilitatea, capacitatea fizică. Nu există limite pentru băiatul ăsta", a declarat Ange Postecoglou.

  •     Astfel, Radu Drăgușin rămâne doar cu cele trei meciuri jucate până acum în care a adunat doar 30 de minute.
  •     De cealaltă parte, Micky van de Ven a jucat în 17 meciuri în acest sezon de Premier League.

Transferat de Spurs în această iarnă, Radu Drăgușin a adunat doar aproximativ 30 de minute în tricoul londonezilor. La ultimele trei jocuri din Premier League, românul a rămas pe banca de rezerve.

Fanii lui Tottenham l-au cerut în primul 11 pe român înaintea jocului cu Palace, iar când au văzut că Postecoglou a apelat din nou la cuplul Romero - van de Ven, au răbufnit, în ciuda victoriei echipei lor favorite.

"Sunt cel puțin zece meciuri de când nu mai atacăm de la mijloc, nu mai avem pase lungi. Drăgușin poate fi incredibil în atac, la duelurile aeriene, dar îl preferă pe Emerson", "Drăgușin trebuie să intre", "Ange sigur are ceva cu Drăgușin" sau "Avem nevoie de o schimbare, să intre Drăgușin și Johnson", au fost doar câteva dintre reacțiile englezilor pe rețelele sociale, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu s-a pacalit Tottenham cu Dragushin si nici nu e singura echipa din europa care tine pe bara jucatori cumparati cu zeci de milioane de euro,sunt mai multe echipe mari cu rezerve de zeci de milioane care tocmai daia sunt echipe mari ca au rezerve la nivelul titularilor, dar uni microbishti romani nu shtiu,ei sau obishnuit cu romani vandutzi la echipe mici sau din secunda division din europa,in turcia sau la arabi,intrebatzil pe Gh.Hagi caci el shtie pe unde joaca globale crescute de el.
1
0
vandut intre samsari care s au imbogatit pe spatele lui . totenham n avea nevoie de el . sigur in vara va fi imprumutat inapoi la genoa . e doar o plimbare a banilor
0
0
o alegere total neinspirata
1
0
probabil nu prea a fost de acord cu transferul. ca te-a transferat, nu inseamna ca te poti culca pe coada!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510