REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.2° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
27.2° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Povestea emoționantă de dragoste dintre Nicu Covaci și femeia care i-a schimbat viața

Povestea emoționantă de dragoste dintre Nicu Covaci și femeia care i-a schimbat viața

A.F. 6 august 2024 | 00:00 523

Liderul trupei Phoenix a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Ivona, poloneza pe care a cunoscut-o în urmă cu 39 de ani și care i-a schimbat viața definitiv. 

Povestea emotionanta de dragoste dintre Nicu Covaci si femeia care i-a schimbat viataNicu Covaci

Puțini își mai amintesc faptul că Nicu Covaci a fost implicat într-o căsătorie care nu a investit sentimente. A luat de soție o olandeză în anul 1976 întrucât voia să părăsească România legal. Vreme de doi ani și jumătate a locuit cu fosta soție în Amsterdam, apoi a cunoscut-o pe Ivona, femeia pe care a iubit-o până în ultima clipă a vieții sale. 

Cum a cunoscut-o pe Ivona 

Fondatorul trupei Pheonix s-a stins din viață în urmă cu doar câteva zile, la vârsta de 77 de ani, din cauza unor probleme de sănătate. Acum îl plâng fanii și apropiații, care își amintesc cu drag de viața lui amoroasă. Nicu Covaci povestea în timpul vieții sale cum a cunoscut-o pe poloneza care i-a schimbat viața și cu care s-a iubit până în ultima clipă a vieții sale. 

„Eu am cunoscut-o într-o situație deosebită. Eu mergeam o dată pe săptămână cu keyboardistul meu la restaurantul chinezesc și ne permiteam o masă gigantică. Și într-o bună zi se deschide ușa și asta cască ochii. Intrase Ivona cu o gașcă de domni cu ceasuri scumpe, ușor grizonati. Mi-a picat fața. Am zis: aoleu, dar asta cine este? Și Jidec mi-a zis hai, închide gura, nu te uita la ea, că eu o știu. Pe asta nu pui gheara în viața ta!

De unde o știi tu, mă? Locuiește în oraș, o cheamă Ivona, este poloneză, dar nu te mai uita, nu ai nicio șansă, uită-te cu cine este acolo… Ai dreptate, am zis”, mărturisea Nicu Covaci pentru revistatango.ro, în trecut.

Povestea emotionanta de dragoste dintre Nicu Covaci si femeia care i-a schimbat viataNicu Covaci și Ivona

Nicu Covaci: „Mă dăduse pe spate”

Dezvăluirile referitoare la începutul poveștii de iubire cu Ivona au continuat într-un alt interviu pe care regretatul artist îl oferea presei acum ani în urmă. 

„Eh, așa s-a făcut că, într-una din zile, a venit la mine un prieten care m-a asigurat că a găsit persoana potrivită: o poloneză care trăia în Germania, fiica unui bijutier vestit. Îmi zice ăsta, amicul meu, un muzician deosebit, bâlbâit: „Nnnicu, ai, ai, ai grijă, că-i o doamnă! Uuuite, am aranjat să să să… mergi la ea acasă în seara asta. Dă o pepepetrecere, să-ți iei și chitara”. M-am conformat imediat, ajung la ușă, sun și-mi deschide Ivona, gazda. O mai văzusem înainte, culmea! Într-un restaurant, unde-și făcuse apariția în compania unor bărbați grizonanți, parfumați, afectați așa…

Mă dăduse pe spate atunci, la cârciumă, eu, care eram cu blondele… Ea, brunetă, rasată, ce mai, femeia fatală. Se vedea de la o poștă că primise o educație deosebită, pe când eu – un golan! În fine, am acaparat acea seară, muzical vorbind. Sincer, m-aș fi dat și peste cap să-i atrag atenția. N-am vorbit prea multe atunci. Mi-a spus doar că i-a murit bărbatul de curând, că a rămas cu o fetiță mică și că ar avea o vilă în Spania despre care nu știa mai nimic. Doar că nu locuia nimeni în ea… Soțul mergea pe acolo. A rămas să vorbim.”, povestea Nicu Covaci într-un interviu mai vechi pentru jurnalul.ro, citează Click!.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016