REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
25.4° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Poziția companiei Quantum Nutrition, după ce Simona Halep a cerut daune de peste 10 milioane de dolari

Poziția companiei Quantum Nutrition, după ce Simona Halep a cerut daune de peste 10 milioane de dolari

A.F. 18 februarie 2024 | 00:00 1145

Simona Halep (32 de ani) a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentele nutriţionale din cauza cărora consideră că a fost testată pozitiv şi a fost suspendată 4 ani pentru dopaj.

Pozitia companiei Quantum Nutrition, dupa ce Simona Halep a cerut daune de peste 10 milioane de dolariSimona Halep

Sportiva din Constanța cere despăgubiri mai mari de 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care produce Schinoussa Superfoods, după testul pozitiv la Roxadustat, din 2022, de la US Open.

Jurnaliștii de la publicația First Sportz subliniat faptul că reprezentanții Quantum Nutrition au preferat să păstreze tăcerea și nu au făcut niciun comentariu, după ce compania a fost dată în judecată de Simona Halep.

Aceștia amintesc de poziția fermă a canadienilor, care nu vor să-și asume responsabilitatea după ce sportiva noastră a fost suspendată.

"Compania nu a emis niciun comunicat, după ce a fost dată în judecată de Halep. Canadienii au vorbit despre incident doar în octombrie 2023, după ce sportiva fusese suspendată.

Kostas Koveos, actualul CEO al Quantum Nutrition, a refuzat să-și asume responsabilitatea pentru această problemă. El a negat orice rol al companiei în cazul aflat în desfășurare.

Anterior, John Koveos, fondatorul companiei, o acuzase pe Halep că încearcă să scoată compania drept țap ispășitor pentru faptele sale greșite", notează jurnaliștii de la First Sportz.

Simona Halep așteaptă cu emoții decizia finală și poate reveni rapid în elita tenisului mondial, dacă verdictul de la TAS va fi unul favorabil.

Între timp, campioana noastră a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul nutritiv contaminat, care a dus la suspendarea ei timp de 4 ani, pentru dopaj, informează news.ro.

Fostul lider mondial cere daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care operează sub numele de Schinoussa Superfoods, după ce a fost depistată pozitiv la US Open 2022 cu Roxadustat, mai scrie sursa citată.

Roxadustat, care se află pe lista substanţelor interzise de Agenţia Mondială Antidoping, poate creşte hemoglobina şi producţia de celule roşii din sânge, sporind rezistenţa.

Simona Halep a declarat că a folosit suplimente Schinoussa în timpul US Open 2022 şi că unul dintre ele, Keto MCT, a fost contaminat cu Roxadustat, care nu a fost dezvăluit pe etichetă, citează digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine dădea în judecată academia franceză și pe staful ei! E singura vinovată pentru dopaj!
0
0
Cineva mai jos că fata asta reprezintă r*mânia. Păi da,dar uite cum o reprezintă. Cu roxadustat. Așa că mai bine nu ne reprezenta.Chestia cu suntem cu ea și zicem ca ea chiar de i vinovată ,nu ține. Asta o fac cei pentru care infracțiunea și corectitudinea nu fac doi bani.Deci,deocamdată ne a făcut de cacao și a creat un precedent referitor la suspiciune în ceea ce i privește pe sportivii r*mâni. Asta a făcut ea pentru r*mânia,până la proba contrarie ce nu va fi never.
3
1
Exact ca aia care pun muste in mancare, dupa ce se satura de mancat, ca sa nu plateasca nota
3
1
Ce r*mâni p****i si idioti pe aici, ba boilor rasiști care trăiți de azi pe mâine, fata asta reprezinte r*mânia, cu moldoveni, t****i, m*******i, olteni, nație retardata
1
3
Roxadustat. Face makereii mai puternici.
4
0
Droghi, inapoi la oi, pocitanie! Ce-ai halt, a fost cu buna ta stiinta, nu mai minti poporu'. Hai mai baga o reclama la tigai si la Rexona, nu te lasa la greu. Si nici nu te controleaza de interzise.
4
0
Ti e frig si nu vrei sa iesi din casa? Mergi cu masina si nu mai ai benzina? Nu i nimic. Pastila cu roxadustat din buzunar te va salva. Roxadustat. Pentru o viata plina de energie
4
2
Nesimtita are tupeu. S-a dopat cu buna stiinta, acum da vina pe "agenturile straine". Quantum Nutrition trebuie sa-i ceara ei despagubiri, nu Halep, oaia tupeista.
4
5
Asta îi stă mintea numai la droguri.In fiecare zi pomenește de ele,amintindu și probabil din tinerețe. Unde citești,numele ei e legat de droguri.Ar mai scoate un ban în plus dacă ar face reclame la interzise,că o prinde bine rolul ăsta. Așa va rămâne cunoscută în istoria tenisului,ca iubitoare de interzise.
4
6
Ma.chi.doanca s a dopat dar ce sa vezi...altii sunt vinovati. A stiut cu siguranta ce substante a bagat ca doar nu au otravit o aia fara sa i spuna. Daca nu i spuneau alta ar fi fost si atitudinea ei fata de Muratoglu. L ar fi dat pe ala in judecata ar fi dat si academia lui in judecata. Ca doar le a dat o gramada de bani s o pregateasca nu s o drogheze. Dar ea nu ia niciun fel de masuri impotriva lui Muratoglu pentru ca ala ar iesi imediat si ar spune ca el i a spus ca e roxadustat si ea a fost de acord sa l ia.
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510