REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Prădat de două ori de hoți: a rămas fără animale în valoare de 7000 de euro. Video

Prădat de două ori de hoți: a rămas fără animale în valoare de 7000 de euro. Video

Victor ROTARU 21 ianuarie 2023 | 00:00 2240

Un bărbat din Ciocârlia se roagă de câteva luni bune de poliția din localitate, dar și de agenții din Medgidia, să-l ajute să își recupereze bunurile furate care valorează în jur de 7.000 de euro. Potrivit spuselor acestuia, pe hoți i-ar fi găsit de unul singur, însă, nimeni nu vrea să îl asculte pe bărbat.

Pradat de doua ori de hoti: a ramas fara animale in valoare de 7000 de euro. VideoHoți, în medalion, surprinși pe camerele de luat vederi

Un bărbat din Ciocârlia a fost prădat de 2 ori de hoți, pagubele ridicându-se undeva la 7.000 de euro. Problema pare să fie rezolvată, în sensul în care bărbatul a reușit să îi găsească pe hoți, însă acum se confruntă cu o altă problemă, legată de polițiștii din Ciocârlia și Medgidia, care nu vor să îl ajute, bărbatul declarând: „Pe 13 aprilie, anul trecut, mi-au furat 10 oi, vreo 3 capre, iezi, miei, tot ce avem în curte ca animale. Poliția din Ciocârlia nu a făcut absolut nimic. Au ținut dosarul vreo 3 luni de zile, până i-am sunat eu, să îi întreb dacă au făcut ceva cu oile, și au zis că nu au rezolvat nimic. Le-am spus că le voi face plângere la Constanța, că nu se poate așa ceva. Între timp, mi-am cumpărat alte oi, dar după o săptămână mi-au furat iar 3 oi. A doua oară i-am găsit pe camere, i-am văzut cu căruța. Toate au fost bune și frumoase. M-am rugat de poliția din Ciocârlia vreo săptămână jumătate să vină să ridice filmările de pe camere de la vecina. Tot timpul ziceau că vin în seara următoare, au ținut-o așa o perioadă bună de timp, până am fost la șeful IPJ Constanța, Adrian Glugă, în audiență, și a sunat el la poliția din Medgidia, să se ducă să ridice imaginile de pe camere.

Pradat de doua ori de hoti: a ramas fara animale in valoare de 7000 de euro. VideoCăruța hoților

Bărbatul a reușit să îi găsească pe hoți de unul singur, mai ales că pagubele sunt substanțiale, oile furate de către hoți fiind din rasa Assaf, un singur exemplar valorând 400 de euro: „Eu între timp am găsit la Aliman, la o stână de oi, panourile solare și bateria, și tot ce mi se furase mie. Am chemat poliția din Ciocârlia, atunci nu au putut veni, așa că au venit cei din Peștera, și mi-au spus că o să facă un proces verbal, să constate că lucrurile sunt ale mele, și că o să vină pe seară, în aceeași zi, să semnez procesul verbal. N-au mai venit nici ei cu procesul verbal. Eu i-am tot văzut pe hoți, prin Valu lui Traian. Acum mă tot rog de cei din Medgidia să meargă cu mine să vadă panourile și bateria, să vadă că sunt ale mele. E vreo 7.000 de euro paguba mea. Am avut oi Assaf, nu 2 lei oaia. Ălea costă 400 și ceva de euro/bucată. După ce mi-au furat a doua oară cele 3 oi, le-am zis polițiștilor din Ciocârlia să vină cu mine la Aliman, unde găsisem eu panourile și bateria. Au mers după mine o bună bucată din drum, și apoi, când au văzut pe unde merg, s-au întors din drum, și mi-au zis că nu mai au benzină...”, a mai adăugat bărbatul.  

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
c****i care n-au muncit niciodata.
2
0
Dale foc si la hoti si la melitieni.
4
0
daca i prindea la furat si ciomagea ,el era condamnat! abuz la siguranta sursei de venit!!!!
4
0
Daca stii unde stau zdrntl, da-le foc. Sa vedem daca pompierii au benzina sa ajunga la ei.
6
0
Ce vorbiti voi de hozii de animale din Ro.Si dl general Gluga Constantin nu a inteles despre ce este vorba.Subsenatul a furnizat informati cum omul de la serviciu de inteligenta,era desemnat de suprvegherea Hozilor de animale din jud.Si ce credeti dsv,ajuta si pe Boroianu R-Aurel si Marin Costica de la SC Gepeto Impex Sa sa le prelucreze si cu tov lui.Boroianu R.A.Marin Costica si asociati lui cu ajutorul lor au fraudat si ridicarea capitalului social din furaciuni,firme falimentate cu documente fasle,spalari de bani,spagi la ANAF si diferite controle sa acopere fraudele,sponzorizari la partide si special la PNL.Puteti voi jurnalisti sa il intrebati pe generalul Neamtu Iulian,Prc Adina Florea,Puiu Zarafina si gasca lor de Avocti de casa,Prc DNA,Judecatori cum au acoperit si musamlizat fraudele.Sau in caz eventula pe cei din servicile de inteligenta,campul tacti.Chiar clanul asta de interlopi autorizati din IPJ,DNA,Jud si SRI ne credti o natie de p****i.Voi care sunteti cu juraminte false,Kol Nidre, patrioti si mandri ca sunteti romani.Mai dle Jurnalist Victor Rotaru,te rog eu frumos sai immanezi acest comentariu domnului general Gluga Constantin Andrei la IPJ C-ta din partea mea.Multumesc anticipat.
5
0
Ati cerut acordul calului si al hotilor sa le puneti pozele in articol?Nu de alta dar acum s-ar putea sa aiba politia benzina si sa vina sa va amendeze
3
3
Politia mâna in mana cu hoții
12
1
ce tara de rahat , plina de hoti ordinari mana in mana cu politia
14
0
CORUPTIE, NEPASARE, NERESPECTAREA SARCINILOR DE SERVICIU,STIIND CA SUNT BUGETARI, DECI FARA NICI CEA MAI MICA FRICA DE A FI DATI AFARA,II DOARE LA BASCHETI,ASTEAPTA PENSIA ANTICIPATA
16
0
Ba frate,asa ceva?!in ce lume traim?de aici nubtragi decit o singura concluzie: sint mina in mina,si -au luat spaga sa Inchida ochii!prea bate la ochi,adica ai gasit faptasii,ai gasit bunurile,nu te duci sa rezolvi ca n-ai benzina?!pute rau!
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510