REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Predoiu, întâlnire de grad 0 la MAI, pe tema reorganizării IPJ Constanța!

Predoiu, întâlnire de grad 0 la MAI, pe tema reorganizării IPJ Constanța!

Mirela PASCAL 31 octombrie 2023 | 14:36 3668

Miercuri, 1 noiembrie începând cu ora 09:30, la sediul M.A.I., polițiștii vor avea o întâlnire cu ministrul afacerilor interne Cătălin Predoiu pe marginea reorganizării Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Predoiu, intalnire de grad 0 la MAI, pe tema reorganizarii IPJ Constanta!

Suplimentar față de ordinea de zi a ședinței, vom adăuga faptul că nu vom mai accepta amânări sau scuze si vom susține ca de fiecare dată: -Aplicarea integrală a prevederilor Legii 153/2017 pana la sfârșitul anului 2023!!!! Punerea în plată a normei de hrană actualizate la 50 lei/zi; Majorarea sporului de solicitare neuropsihică; Deficitul de personal enorm(aprox. 40.000 de cadre); Punerea in plata a normei de echipare actualizate, la valoarea de 7500 lei. Ca un proiect de reorganizare să fie viabil, în primul rând drepturile resursei umane angrenate într-un proiect de asemenea anvergură trebuie respectate”, a a nunțat dindicatul polițiștilor Sidepol.

Precizăm că, pe 1 septembrie, Predoiu a venit pe blat la Constanța, la IPJ, unde a avut o întâlnire de lucru la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, alături de secretarul de stat Bogdan Despescu și echipa de conducere interimară a IPJ, condusă de comisar-șef Mădălina Vlangăr, și șefii structurilor din cadrul Inspectoratului. A discutat pe larg despre prioritățile operaționale ale Inspectoratului pentru perioada următoare, dar și despre analiza cazului Vama Veche.  Un subiect deosebit de important a fost proiectul pilot de reorganizare completă a IPJ Constanța. ”Am luat şi anunţat luni o serie de decizii privind reorganizarea completă a IJP Constanța şi am iniţiat îndeplinirea acestora progresiv până la realizarea completă.  Se cunosc priorităţile: trafic de persoane, droguri şi arme, migraţie ilegală, contrabandă, evaziune fiscală, siguranţa rutieră şi crima organizată. Aceste infracţiuni grave sunt toate legate de crimă organizată. Crima organizată a proliferat din cauza corupţiei şi a pasivităţii administraţiei, inclusiv a Poliţiei.  Am dat instrucţiuni clare de a se derula cât mai intens operaţiuni de prevenţie şi combatere, de la circulaţia rutieră şi până la crima organizată. Cer o nou atitudine bazată pe responsabilitate, angajament şi loialitate faţă de muncă, profesie, lege şi cetăţean din partea fiecărui poliţist„, spunea Predoiu, la acea dată.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni Buni ! Vad ca va tiganiti, va faceti p****i . De ce ? In loc sa spuenti Da, anchetati-l pe Felix Stroe ca-i Sef de Mafie, Dati-l afara pe Despescu s.a. asemenea, ptr ca se cuvin a fi spuse , voi va injurati si va jigniti. Dar ia uitati-va voi citititori ai stirii ce vrea sindicatul politistilor. Ei vor norma de hrana la nivel de 50 lei/zi. Oare ei , pentru ca sunt politisti, vor alocatie de hrana dubla decat un bolnav internat in spital ?. Sa nu le fi spus nimeni ca salariul este si pentru ati asigura hrana. Eu stiu ca lumea munceste pentru a avea din ce sa isi puna pe masa o paine . Pentru ei salariul pentru ce o fi ?. Pentru vacante in Tahiti ?, Masini de lux ? Vile ?. Si vor si nivel de echipare la 7500 lei/luna. Astia isi schimba costumele, pistoalele, tonfele lunar ?. Sau poate vor niste ochelari sa-i vada pe infractori ?!. Si mai vor inca 40.000 de angajari !. Hai ca am pus-o. Ne angajam toti romanii in politie, ca sunt prea putini sarmanii !.
1
1
nu umbla nici o politie pe srada; e haos; curse de motociclete si masini; orasul nimanui
8
0
Câte e despescu acolo veți face doar reorganizări aranjate si la misto cu marionete puse in functii cheie, oamenii profesionisti au fost eliminati... miniștrii trec și despescu rămâne
11
0
Îmi e clar că faci parte dintre cei mai idioți concetățeni de-ai mei, de vreme ce crezi ca nebunul și egocentrism Trump dau hipercoruptul Dragnea ar fi fost buni conducători. Cei mai rai leaderi pentru popoare și pentru omenire (precum Hitler, de ex) au ajuns la putere prin votul oamenilor care au crezut ce au spus acei politicieni, fără să treacă prin filtrul rațiunii. AUR e o extensie a PSD, băiete, după cum se observa din comportamentul lor in parlament (unde nu au inițiative legislative, ci doar fac circ, dar votează tot ce contează pt PSD). Însăși faptul că ai votat PSD, care încurajează hoția, e un semn că ești foarte limitat.
9
3
Din cauza mea cazut dancu in 2020. In 2023, a cazut si mostenitorul lui dancu. Eu, prin parghiile legale, in calitate de persoana vatamata in dosare de la PT si PCA...!
4
2
Ori esti p***t ori esti chior.Tu nu vezi ce legi debiteaza ciolacu? Am votat mereu cu psd ul dar nu erau atat de p****i ca ciolacu. Daca era dragnea nu se intampla asa ceva precum daca era donald trump presedinte ni nu incepea vreun razboi
3
7
Veți vota AUR și va veți lua mumu, precum au pățit aia de au adus legionarii la putere, oameni p****i ce sunteți. Veți regreta ulterior aceasta gândire, dar va fi târziu.
12
5
Pai stroe e capu rautatilor el stie tot ce misca si daca vreunul nu face ce cum vrea el ii cheama si pe restul la el in birou si ii aliniaza si ii ameninta cu puscaria daca nu se conformeaza. Face schimb de informatii si protectie cu traficantii din constanta ei ii dau lui bani si informatii iar el le elimina concurenta cu niste declaratii rapide fabricate de subalternii lui dar aia sunt p****i si nu isi dau seama ca ei semneaza nu el si ii face sageti. Stroe e mai i*******r ca infractorii astia de pe strada
7
0
Dar politistii nu depun un juramant? Gata cu beneficiile, cine nu isi respecta Juramantul sa fie sanctionat
5
3
vom vota aur si va vom da afara noi
13
13
Incredibil e mafia chiar in politia constanta
11
4
Experimentele astea trebuiau facute la inceputul anilor 90, esalonat pentru ca entitatile reorganuzate sunt nefunctionale o perioada
8
2
ce vrea boul?
5
7
Începeți cu acvariul Cernavoda ineficiența zero din partea poliției orașului.Nu mai exista poliție rutieră non stop.
19
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016