REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Prefectul COȘA, despre TRAGEDIA de pe bulevardul Mamaia: S-a pierdut o viaţă şi am anumite reţineri

Prefectul COȘA, despre TRAGEDIA de pe bulevardul Mamaia: S-a pierdut o viaţă şi am anumite reţineri

Replica API 19 februarie 2021 | 12:09 3500

Prefectul Silviu-Iulian Coșa a făcut declarații de presă, vineri, 19 februarie, în urma publicării raportului întocmit de comisia de verificare a IGSU, referitor la intervenția din 16.02.2021.

“Este un moment dificil, acea comunicare eronată a timpilor de intervenţie este inadmisibilă. Am avut discuţii şi cu domnul colonel cu privire la neajunsurile care există din punct de vedere tehnic şi procedural. Principala problemă este aceea a încrederii într-o instituţie care până acum şi-a făcut treaba. Am fost alături de ei de la începutul mandatului de prefect. Vor trebui să corecteze acest deficit de încredere prin intervenţii fără cusur, prin profesionalism şi prin comunicare transparentă. S-a pierdut o viaţă şi am anumite reţineri”, a declarat prefectul Constanţei, Silviu Coşa, cu privire la incidentul nefericit care a avut loc pe bulevardul Mamaia, pe data de 16 februarie.

Mai multe puteţi urmări aici:

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Amice Relu:Multa Muie sa-i zici Ciumei Galbene de PNL-isti Ca Merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca de nu-ti dau doi pumni in cap!! Tara Constanta a fost bagata in Carantinare in 2020 de Prostul de Primar Al Constantei Vergil Chitac si sluga lui Diavolul impelitat de Prefect al Constantei :Silviu Cosa ei si Ciuma Galbena de PNL-isti Sunt de Vina 100%ca a Nenorocit-o Constanta acum 1 an bagand-o in Carantinarea!! Psd-ul Nu are Nici'o vina in asa ceva bai zebzecule!!
1
1
Cand s-au mai intamplat evenimente nefericite, de fiecare data prefectii si-au dat demisia. Asta ce mai asteapta? Sau pardon...demisia de onoare este ptr cine are ONOARE..
3
1
Iti spun salariul de la isu: salariu 2300 lei, 1000 lei norma hrana, uniforma 160 lei. Eventual ore suplimentare 300-400 lei, asta in cazul in care faci ore suplimentare.
3
5
bai marius , esti cam prost informat : daca ai vreo cunostinta la isu Cta si daca este sincer , sa-ti spuna cati bani ia in mana lunar cu toate sporurile , plus uniforma , vouchere vacanta , abonament telefon mobil platit , bani ptr hrana , etc..., etc...
5
0
Dom' Iohannis urmareste situatia cu ,,atentie si preocupare" tot de pe partie? Ca si el are un deficit de incredere din partea populatiei!
3
5
Aici , am avut un bloc care pare sa nu fie placat cu polistiren , dar daca era ?Aici, era vorba de un bloc aflat la niste distante rezonabile fata de alte constructii , dar ce te faci in mare parte din oras unde se dau autorizari de constructii fara distante de siguranta , practic, cit e strada de lunga avem un carnat de constructii lipite.
4
0
Departament de Spagari ,ordinari
6
1
In zona 1 a orasului pe strada Semanatorului e focar de infectie. Tiganiij isi fac nevoile pe trotuar si arunca in strada gunoiul.Ei locuiesc abuziv de zeci de ani si nimeni nu are curaj sa i evacueze, desi sunt 3 decizii definitive de evacuare. Ei nu platesc taxe,apa,curent in schimb primesc ajutoare ca stau si se inmultesc pentru alocatii.
5
2
statul nu e Dumnezeu.Nu arahat a impins-o pe victima de pe balcon.Dracul a pus-o sa se intoarca dupa laptop si poate sa si sara.La nenea Teodosie trb sa intrebati ca el e din legiune
5
8
Masinile nu se pot teleporta,ele merg in traficul cunoscut,unde putini dau prioritate,plus ca distantele de la garaje pana la unele locuri nu sunt mici. Pe urma,dotarile ,,ieste scumpe'' ,mai ales ca se refera nu la privilegiati anume,ci la populatie,considerata mereu ceva acolo bun doar sa furnizeze voturi .Da,spitalele nu sunt echipate,dotate cu ce trebuie ,pompierii la fel,personalul instruit este putin si prost platit,demotivat. In caz de dezastru de orice fel,populimea este descoperita,insa ferm pornita impotriva celor care muncesc efectiv.
7
8
Comunicare eronata a timpilor de interventie? Niste mincinosi prosti, nu si-au dat seama ca toata lumea are telefoane mobile, camere video auto, camere de supraveghere pe strazi. Plus propriile tablete de la autoutilitarele de interventie si monitorizarea video a detasamentelor ISU. Dupa ce ca sunt putori, prosti si neinstruiti, mai sunt si mincinosi.
13
2
De retinut te retin eu 24de ore
4
2
pana acum si au facut treaba pentru ca nu i a verificat nimeni ...in concluzie de vina este salteaua! Oare vor intelege vreodata aceste capete seci, inclusiv cele din politica locala, ca sunt sau ar trebui sa fie in interesul cetateanului? Pe ei ii intereseaza banul public...sa intre in buzunarele care trebuie, sa le mearga bine, sa ne scuipe din tigaia de lux si eventual sa urle la ultimul amarat care indrazneste sa le iasa in cale si sa le strice ziua. Referitor la pompierii de la ultima isprava...vina nu este doar a lor ci si a sefilor sefilor lor...
17
0
eu si fratele mazarike am facut o treaba buna peste oras
9
9

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016