REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.5° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.5° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

PREFECTUL Silviu Coșa: 6 la mie NU ÎNSEAMNĂ CARANTINĂ!

PREFECTUL Silviu Coșa: 6 la mie NU ÎNSEAMNĂ CARANTINĂ!

Replica API 23 martie 2021 | 00:29 4624

Creșterea zilnică a incidenței cazurilor de Covid la Constanța a adus în prim plan eventualitatea intrării în carantină. Cu toate că acest fapt pare iminent, se pare că atingerea pragului de 6 cazuri la mia de locuitori a incidenței nu va aduce automat și intrarea în carantină. Potrivit declarațiilor prefectului Silviu Coșa, singura măsura care va fi luată la atingerea pragului va fi închiderea școlilor, o eventuală carantinare depinzând de analiza de risc care va fi întocmită de DSP Constanța.

Contactat de reporterii Replica de Constanța pentru a vorbi despre o eventuală carantinare a municipiului, prefectul Silviu Coșa a declarat: ”Deocamdată nu se pune problema carantinării. Suntem foarte atenți la indicele de incidență, însă singura măsură luată dacă se va atinge pragul de 6 la mie va fi închiderea școlilor, iar apoi dacă în urma analizei de risc se va hotărâ că luarea măsurii carantinării va fi oportună pentru oprirea infectărilor, se va lua și această hotărâre”.

În momentul în care incidența trece de 6 la mine, școlile trec în online

De la 6 cazuri la mia de locuitori, toate școlile trec la cursuri online, iar autoritățile pot lua în calcul impunerea carantinei, însă doar după ce DSP va întocmi o analiză de risc care va fi evaluată de INSP, aceștia urmând a da un răspuns.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai ati vazut vreun politician cu multa scoala adevarata? normal ca se inchid scolile, n-au nici o valoare pentru Valuorile care ne conduc
0
1
Fix la scoala v-ati gandit .....
1
0
Nu zice nimeni sa statiin casa boilor! Paziti.va curu prostilor! nu va inghesuiti ca vitele in staul peste tot. Va trebuie 500 de morti pe zi sa intelegi voi dacii plii liberi. Daca ati fi mers dracu la scoala altfel vedeati lucrurile. Scarbele dracului, slugi pe viata da' daci liberi cu sacosa goala
4
5
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
6
2
Ne plangeam pe vremea lui Ceausescu de persoanele obediente puterii, slugoii politici, na ca s-a intors roata.... Sfidati rulile in tacit, fara scandal cum facew Sosoaca, sa vedem cat ne vor tine in lat???
9
3
Econonie strangulata, primarie blocata peosteste, amenintari de blocaj total si foamete. Ce mai asteptati?
8
6
Daca multi au trecut prin boala au anticorpi,multi s-au vaccinat si se mai lucreaza, cum de cresc cifrele astea cu incidenta?
16
4
S-a ajuns la incidenta lui peste prajit ca actualul ministru securist voiculescu a modificat modul de calcul al incidentei. Impostorul securist vrea sa se dea si el destept si are o pasiune pentru a interzice lucruri, dupa mintea lui toti ar trebui sa stam in case ca la puscarie.
22
5
Daca tot va este frica de ce nu stati in casa din oficiu?
20
5
A fost carantina la peste 6 la mie? Se face orientated dupa razzle de luna ?
18
1
Prefectule cum te schimbi tu.. data trecuta abia asteptai sa bagi carantins
19
1
Contabil...necalificat pentru functie.
15
2
Incepi sa-ti revi mai cosa...inseamna,cum am scris intr-un comentariu anterior,ca ai visat frumos,dar mai ai de lucrat. In sensul sa nu mai fi limba....pentru ca inca o ai mare si cu o floare nu se face primavara ....mai lucreaza ....
13
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016