REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Prefectul Silviu Coșa: Proiect pentru combaterea bullying-ului în școli. Video

Prefectul Silviu Coșa: Proiect pentru combaterea bullying-ului în școli. Video

Valentina CAMARA 25 aprilie 2023 | 00:00 1505

În cursul zilei de 24 aprilie a.c., în fața Școlii Gimnaziale nr. 30 „Gheorghe Țițeica“ Constanța, a avut loc o conferință de presă cu privire la acțiunile echipelor mixte pentru combaterea bullying-ului în școlile constănțene. Alături de prefectul județului, Silviu Coșa, sunt prezenți și reprezentanți ai ISJ Constanța, ai unității de învățământ, IPJ Constanța și CJE Constanța.

Prefectul Silviu Cosa: Proiect pentru combaterea bullying-ului in scoli. Video

”Vom începe anumite activități în școlile județene, pentru promovarea acelor practici și măsuri legale pentru combaterea fenomenului de bullying. Parteneriat a fost semnat în urmă cu aproximativ o lună.  Am ales să începem cu școala nr. 30 întrucât poate fi considerată un model de bune practici. Avem 10 unități școlare în acest proiect pilot și vrem să ducem procentul de respectare la 100%.”, a declarat Silviu Coșa.

”Fenomenul acesta este rar întâlnit în școala noastră. Cheia este comunicarea. Le sunt alături elevilor atât eu, cât și colegii mei.”, a declarat directorul școlii nr. 30 „Gheorghe Țițeica“ .

Prefectul Silviu Cosa: Proiect pentru combaterea bullying-ului in scoli. Video

”Sperăm să le spunem copiilor, mai ales victimelor că pot apela la ajutor. Vrem să nu le fie teamă de lucrurile acestea și să fie cât mai deschiși cu persoanele adulte din jurul lor.”, a declarat o elevă.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chiar avem prefect la cta? de ce nu-l amendeaza pe chitac ptr dezordinea din oras?
1
0
E tare ca astia fara p*****i sunt mari iexpertzi in in buling...Dati draq odata drumul la sport in curtea scolii si dupa program sau in wiukend. Sunt prea multi copiii de generala care fumeaza si se trateaza cu pornache pe telefon..deh asa vad ...
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677