REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Prefectul Silviu Coșa, șocat după moartea președintelui CJ Vrancea: În urma cu câteva zile discutam despre campanie...

Prefectul Silviu Coșa, șocat după moartea președintelui CJ Vrancea: În urma cu câteva zile discutam despre campanie...

Mirela PASCAL 17 februarie 2024 | 22:00 1611

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, este șocat după moartea președintelui CJ Cătălin Toma. Coșa spune că s-a întâlnit în urmă cu câteva zile cu acesta, iar acum nu-i vine să creadă că nu mai este.
 
Prefectul Silviu Cosa, socat dupa moartea presedintelui CJ Vrancea: in urma cu cateva zile discutam despre campanie...
Cătălin Toma nu mai este. Nu pot percepe realitatea acestui anunț. Mă gândesc că în urma cu câteva zile discutam despre mesaje de campanie, că avea doar 46 de ani, că a fost omul care l-a dat jos pe Oprișan, că era cunoscut pentru integritatea și angajamentul său față de cuvântul dat. Cătălin Toma s-a dus. Drum lin, camarade.  Condoleanțe familiei.”, a transmis Silviu Coșa.
 
Prefectul Silviu Cosa, socat dupa moartea presedintelui CJ Vrancea: in urma cu cateva zile discutam despre campanie...Cătălin Toma

Reamintim că președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit sâmbătă dimineață. El se afla internat la Institutul Matei Balș din București. Cătălin Toma s-a simțit mai rău în ultimele săptămâni, însă părea că și-a revenit, transmit reporterii locali. El și-a continuat activitatea și a participat, la începutul acestei săptămâni, la Paris, la o reuniune a Congresului Puterilor Locale de la Consiliul Europei. Cătălin Toma avea 47 de ani. A fost primar al comunei Jariștea, senator, președinte al PNL Vrancea și, din anul 2020, președinte al Consiliului Județean Vrancea. Toma l-a învins în alegerile trecute pe fostul președinte de Consiliu Județean, Marian Oprișan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni buni, ați auzit despre un analog al Via.gra, care este de 3 ori mai eficient și complet sigur la orice vârstă și, de asemenea, tratează bolile masculine. L-am testat personal si acum il recomand tuturor, este un lucru mega tare, citeste singur ce poate face----> do.my/robio
0
0
Dumnezeu sa il odihneasca! A plecat prea repede, pacat! Este foarte ciudata delaratia prefectlui Cosa care din pozitia unei functii clar apolitice discuta cu defunctul despre mesaje de campanie. Cred ca l-a luat gura pe dinainte! Se stie ca in realitate contrar legii functia de prefect nu este apolitica dar macar declarativ ar putea salva aparentele!
0
0
o sa te roada si fi li sul.
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620