REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

PREMIAȚI pentru MERITE DEOSEBITE, de ZIUA POLIȚIEI LOCALE!

PREMIAȚI pentru MERITE DEOSEBITE, de ZIUA POLIȚIEI LOCALE!

Replica API 22 mai 2019 | 00:13 550

Pe 21 mai se celebrează Ziua Poliției Locale, ziua în care sunt sărbătoriți toți polițiștii locali din țara noastră. Cu această ocazie, în municipiul Constanța a avut loc o festivitate în cadrul căreia au fost decernate 24 de diplome pentru merite deosebite în muncă.

„Încă din anul 2011, anul în care a fost înființată, Poliția locală și-a desfășurat activitatea în respect față de comunitate, în scopul exercitării atribuțiilor privind apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățeanului, proprietații publice și private. Tot pe 21 mai este și ziua în care românii îi prăznuiesc pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, aleșii domnului pentru întărirea credinței și ocrotitorii spirituali ai orașului Constanța”, au transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Cu ocazia acestei aniversări, la data de 20 mai a.c. a avut loc o ceremonie în care au fost decernate 24 de diplome pentru merite deosebite în muncă unor polițiști locali din următoarele domenii de activitate: ordinea și liniștea publică, circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții și afișajul stradal, protecția mediului, activitate comercială, identificări persoane și dispecerat.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei mai lingai si cele mai umile slugi din Polutia Locala au fost ''mangaiate'' pe crestet de megatembelul Fagabou!
2
0
Fugadau, mai bine te ocupi de resturile care ti-au mai ramas din mandat. Mandat din care-ai facut un kkt. Zero fapte, mii de vorbe si festivitati. Succes la scorul de pe 26 Mai. Te mananca Dragnea fript pe 27. Daca mai apuca.
2
0
Paznici de hingheri!
3
0
Domnule Robi nu va cer sa iubiti politia insa mi-as dori sa ajungeti in situatia in care sunteti nevoit sa depindeti de ajutorul lor si sa va aduceti aminte ca si ei sunt oameni si ca sunt in slujba unor cetateni care le doreste raul si totusi trebuie sa-i ajute. Cum ar fi ca atunci cand aveti nevoie de ei sa nu puteti fii ajutat?
3
5
Ba esti prost? Acuma le mai da si premii...
4
1
Ii premiaza pt.ca sunt loiali primarului, sau ca apara si nu prea populatia?
3
1
@Loredano?Si ce vrei d-ta acum sa iubim polutia?Niciodata,never si nicicand!
3
0
Scuze, ma duc sa caut o lamaie
5
1
Mi-e scarba de ei cand vad cum fugaresc si amendeaza prin piete bunicute care incearca sa supravietuiasca vanzad cateva legaturi de patrunjel , foi de vita , urzici , stevie pe care nu avem de unde sa le procuram , decat de la ele !Spuneti-le dobitocilor care dau astfel de dispozitii ca trebuie sa se ocupe de infractori . Si ei la randul lor au fost crescuti de parinti cu stevie , urzici , patrunjel , loboda etc pe care le procurau de la aceiasi batrani de prin piete ! Sa intelegem ca parintii acestor personaje josnice care dau astfel de ordine astazi colaborau cu infractori ca sa le faca o o
4
1
RESPECT,................
4
4
Inainte a face acuzatii asupra unor oameni mai bine ati citi legile.Insa romanului ce-i drept nu prea i-a placut cartea si s-a facut comentator. Dragilor nimeni nu va opreste sa aplicati pentru acest post, daca va credeti mai buni. In toata Europa exista Politie locala iar noi facem parte din UE si trebuie sa ne conformam. Si multi politisti locali au fost organe in cadrul MAI. Hai sa ne documentam mai mult si sa comentam mai putin!
7
4
De cate ori ne amendeaza ne rugam pt.sanatatea lor!
9
1
Muie PSD si sustinatorilor...acest mesaj nu are legatura cu articolul asta de rahat
6
2
Cand dai fuga fuguta sa-i pupi mana lui Mazare, mentorul si capetenia ta. Te cam eclipseaza acum javra
6
1
Nu este corect....dar premiati si fufele de la ciculatie....genR.M.E ...asta care se da fata cuminte...fructuoasa...
4
2
Le uram sa isi faca datoria cat mai corect !
2
3
I-am spus de relatia noastra si mi-a inverzit ochii ,au dat mugurii sa iasa
4
0
Dar ziua bucatarilor, a invatatorilor, a ospatarilor, cand este?Ne lasati mah, cu circul asta?
8
5
eu o iubesc pe florina bontoi, te rog florina sa-i spui si lui de relatia noastra
8
0
Normal ca sunt premiatii . Doar aduc bani la bugetul local cu japca . Foarte multe nereguli din partea militienilor locali . Asa se intampla cand esti sluga la stapan , a se intelege primar incompetent cum este futegadau . Care la randul lui a fost si este sluga lui mazare . Sper ca cetateni nu vor mai lasa Constanta pe mana lichelelor . CONSTANT MERITA MAI MULT .
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510