REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Premierul Ciolacu spune că o prioritate a sa personală este şi rezolvarea problemelor sistemului informatic al CNAS

Premierul Ciolacu spune că o prioritate a sa personală este şi rezolvarea problemelor sistemului informatic al CNAS

Victor ROTARU 16 februarie 2024 | 00:00 161

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că una dintre priorităţile sale personale este de a rezolva problemele sistemului informatic al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Premierul Ciolacu spune ca o prioritate a sa personala este si rezolvarea problemelor sistemului informatic al CNASMarcel Ciolacu

El a fost întrebat într-o întâlnire cu românii din Italia organizată la Roma, unde se află în vizită de lucru, cum comentează faptul că sistemul informatic al CNAS se defectează foarte des.

"Ştiu, şi este una dintre priorităţile mele personale şi am avut o discuţie foarte aplicată şi cu vicepreşedinţii, şi cu doamna preşedinte (ai CNAS n.r.), şi cu toţi cei implicaţi în digitalizare. Haideţi să fim corecţi! Este aceeaşi situaţie ca la ANAF. De 32 de ani nu vrem să facem digitalizare nici la Casa de Sănătate şi nici la ANAF. De ce? Ştim cu toţii. Eu v-am promis că după 32 de ani o să pornesc digitalizarea ANAF, lucru pe care l-am început şi o să vedeţi că până în aprilie, până la finele primului trimestru fiscal, o să fie mult mai bine decât până acum. Iar la Casa de Sănătate mă voi ţine săptămânal, la fel cum am făcut şi cu ANAF, până se va înţelege foarte clar că de această dată România are nevoie de ...", a afirmat premierul Ciolacu.

Şeful Guvernului a mai menţionat că a fost pornită digitalizarea şi la Ministerul Muncii "chiar cu companii româneşti, unele chiar voluntare", potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620