REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Premierul francez homosexual și-a pus fostul partener în fruntea Externelor

Premierul francez homosexual și-a pus fostul partener în fruntea Externelor

A.F. 16 ianuarie 2024 | 00:00 1915

Stéphane Séjourné, liderul partidului preşedintelui francez Emmanuel Macron, a fost numit joi ministru al Afacerilor Externe în guvernul noului premier Gabriel Attal, care a păstrat mai multe nume importante şi a adăugat doi foşti miniştri de dreapta, relatează AFP și Agerpres.

Premierul francez homosexual si-a pus fostul partener in fruntea ExternelorGabriel Attal

Fost consilier al preşedintelui Emmanuel Macron, Stéphane Séjourné a avut cândva un parteneriat civil cu Attal, scrie France24. Acesta o înlocuiește pe Catherine Colonna.

Mai multe nume importante, printre care Bruno Le Maire la Economie şi Gérald Darmanin la Interne, au fost confirmate joi în cadrul guvernului format de Emmanuel Macron şi Gabriel Attal. Sébastien Lecornu rămâne la Forţele Armate şi Eric Dupond-Moretti la Justiţie.

Premierul francez homosexual si-a pus fostul partener in fruntea ExternelorStéphane Séjourné

În noul guvern au fost numiţi joi şi foştii miniştri de dreapta Rachida Dati şi Catherine Vautrin.

Devenit cel mai tânăr prim-ministru al Franţei, popularul Gabriel Attal, în vârstă de 34 de ani, ministrul Educaţiei pentru o scurtă perioadă de timp, are misiunea de a da un nou impuls unui mandat prezidenţial în impas.

Noua echipă guvernamentală urmează să se confrunte cu provocări semnificative în 2024. În special, va trebui să lupte împotriva extremei drepte, care este în fruntea sondajelor, în alegerile europene din iunie, citează stiripesurse.ro.

O altă problemă majoră: organizarea Jocurilor Olimpice care vor avea loc în Franţa între 26 iulie şi 11 august.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu sunt normali, sunt bolnavi ! se nasc si moar bolnavi , nu au vindecare, au fost si vor fi in toate vremurile , acum s a acutizat, tie scarba cand ii privesti se cunosc dupa fete si in preajma lor simti mirosul de ca cat!
0
2
Sa nu ne lasam intoxicati de LGBT Astia ne prezinta ca pe o normalitate. NU este normalitate. Acceptam ca mai exista , DAR NU ESTE NORMALITATE!!!!! VRETI SA SPALATI SI CREIERELE COPIILOR IN SCOLI PE ACEST SUBIECT. NU MAI ACCEPTATI ACEASTA PROSTIE!!!
14
3
sint in stare sa impuna in romania, un homo?!
10
3
Când eram copii cântam un refren despre fetița franțuzoaică.In timpurile de azi versurile sună astfel. Baiatul francez de vrei să-l săruți îi dai o bomboană si poți să-l și furiola, furiola,furiola furiola.
9
3
Homosexualii sunt bolnavi mintal
11
3
PAI TREBUIE SA IMBUCE SI GURA LUI CEVA,CA DE INPINS DE LA SPATE L-A INPINS,ACUM POPOSESC PE UNDEVA CA SA SA DEA LA FOUND LA UN SPA
7
3
intr-un parteneriat civil nu unul intr-un parteneriat de fwwtwt cum manipulati voi din titlu mmmwistilor !!!
7
8
dereglatul tu esti ba baiatule.
6
17
De asta o ducem asa de bine... pentru ca am ajuns sa din condusi numai de psihopati, deregati psihic si degenerati care incearca sa ne convinga ca ei sunt normali iar noi trebuie sa ne schimbam pentru a fi ca ei. Vai de capul nostru daca nu dam odata cu ei de pamant.
22
6
Ne au copiat francezii?
9
5
numai pot de ciuda...
11
6

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677