REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
21.4° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Premierul japonez a fost evacuat după o explozie în timpul unui discurs

Premierul japonez a fost evacuat după o explozie în timpul unui discurs

Victor ROTARU 15 aprilie 2023 | 08:18 574

A fost panică la un discurs al premierului Japoniei, după ce o explozie a fost auzită. Premierul Japoniei a fost pus la pământ și protejat de serviciul de protecție, imediat după ce explozia a avut loc.

Premierul japonez a fost evacuat dupa o explozie in timpul unui discurs

Premierul japonez Fumio Kishida a fost evacuat astăzi dintr-un loc în care susținea un discurs în aer liber, după ce s-a auzit un sunet asemănător unei explozii.

Agenția locală de știri Kyodo news a relatat că un bărbat a fost arestat. Scenele dramatice au avut loc în orașul Wakayama, unde Fumio Kishida susținea un discurs după ce a inspectat portul de pescari Saikazaki.

Discursul făcea parte din sprijinul acordat de prim-ministru pentru o viitoare alegere parțială pentru Camera Reprezentanților într-un district din Wakayama. Campania electorală este în curs de desfășurare la nivel național, în cadrul alegerilor locale din Japonia.

Un membru al consiliului municipal care se afla la fața locului a declarat că un obiect cilindric argintiu a zburat la aproximativ doi metri în fața lui, cu puțin timp înainte de a se auzi explozia.

Un alt martor ocular a declarat, de asemenea, că a văzut un cilindru argintiu, spunând că acesta a fost aruncat și apoi a strălucit puțin înainte de a se auzi un zgomot puternic.

Oficialii japonezi spun că Kishida este în siguranță și nevătămat.  Acesta a fost dus într-o altă locație, unde a fost înconjurat de ofițeri de poliție care îl păzesc, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436