REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
24° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Premierul Marcel Ciolacu: Este un buget pentru români, nu pentru politicieni

Premierul Marcel Ciolacu: Este un buget pentru români, nu pentru politicieni

A.F. 20 decembrie 2023 | 20:15 806

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, în plenul reunit al Parlamentului, după adoptarea bugetului de stat pe 2024, că acesta este "un buget pentru români, nu pentru politicieni" şi a transmis că nu era nevoie de un amendament care să prevadă că nu se vor mări taxele anul viitor, fiind suficient cuvântul său şi al preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă.

Premierul Marcel Ciolacu: Este un buget pentru romani, nu pentru politicieniMarcel Ciolacu

"Aş fi dorit foarte mult să avem o dezbatere corectă, dezbatere la comisii, la grupurile parlamentare, atât a celor care au creat această coaliţie, cât şi a celor din opoziţie. Nimeni nu ştie adevărul absolut, dar pornim de la principiul: fiind reprezentanţii românilor în cel mai important forum al democraţiei, că suntem oameni de bună credinţă. Mi-aş fi dorit să am acest discurs, aceste dezbateri ca între colegi, câteodată ca şi prieteni şi cred că aveam şi eu foarte multe de spus în ceea ce priveşte iresponsabilitatea (...) şi multe altele, dar cu tot respectul instituţiei pe care o reprezentaţi, pentru că nu pot spune că am un respect după atitudinea de ieri din Parlament, sunt cuprins de spiritul sărbătorilor şi o să mă abţin. După manifestările de ieri şi după hăhăielile de astăzi, se pare că încep să cred ceea ce se auzea pe holurile Parlamentului sau pe stradă, faptul că dumneavoastră v-aţi vaccinat de o mie de ori ca să acoperiţi furăciunea lui Voiculescu şi se pare că v-a dăunat foarte mult", a afirmat Ciolacu, referindu-se la protestele USR şi AUR din plen la dezbaterile dedicate proiectului de buget.

Şeful Executivului a subliniat că este un buget pentru români, nu pentru politicieni, bazat pe dezvoltare.

"Eu vă mulţumesc mult pentru votul dumneavoastră, mulţumesc mult grupului minorităţilor, mulţumesc mult grupului UDMR. Este un buget pentru români, nu este un buget pentru politicieni. E un buget pe dezvoltare, acoperim investiţiile ca şi anul acesta, sunt mai mari decât consumul. Şi nu în ultimul rând, vreau să le mulţumesc colegilor din coaliţie, în mod special preşedintelui Nicolae Ciucă şi să ştiţi domnul Roman că nu era nevoie de niciun amendament. Era suficient cuvântul meu şi al preşedintelui dumneavoastră, Nicolae Ciucă, că taxele anul viitor nu se vor mări", a conchis Marcel Ciolacu.

Plenul reunit al Parlamentului a aprobat, miercuri, proiectul Legii bugetului de stat pentru anul viitor şi proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un spectacol jenant cum s a discutat si cum s a votat bugetul pentru romani . cine sunt acesti romani ? asta este intrebarea ?
1
0
Mincinosul, nu este un buget pentru romani ci un buget special pentru drogații speciali. Sa va spălați pe cap cu ei, ei sa va voteze. Pensionarii vor trece liniștiți în partea cealaltă, pensiile post mortem. Jegurilor ordinare
3
0
vin alegerile iar aur si usr sunt de vina ptr tot ce e rau in tara asta mai vorbim dupa ce vedem rezultatele din noiembrie si decembrie daca mai esti seful psd ca s-ar putea sa nu mai fii
3
0
Rahat, doar nu te doare gura să minți
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212