REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Premiul I pentru 2 licee din județul Constanța la Conferința Națională eTwinning 2023

Premiul I pentru 2 licee din județul Constanța la Conferința Națională eTwinning 2023

A.F. 27 noiembrie 2023 | 00:00 2363

Liceul Tehnologic "Lazăr Edeleanu" Năvodari, reprezentat de prof. Gabriela Ciolpan, şi Liceul Teoretic "Pontus Euxinus" Lumina, reprezentat de profesor Elena Borcea, au câștigat Premiul I  la nivel național pentru  proiectul "Down EU Avenue". Premierea a avut loc vineri, 24 noiembrie, la Bucureşti.

Premiul I pentru 2 licee din judetul Constanta la Conferinta Nationala eTwinning 2023profesorii premiați

Centrul Național eTwinning a organizat la București Conferința Națională eTwinning 2023, 24-25 noiembrie 2023. În cadrul acestui eveniment s-au evidențiat și premiat creativitatea didactică, implicarea activă a elevilor în derularea activităților educaționale cu suport digital și multitudinea de aplicații și instrumente care susțin predarea și învățarea.

Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu" Năvodari, reprezentat de prof. Gabriela Ciolpan, şi Liceul Teoretic „Pontus Euxinus" din Lumina, reprezentat de profesor Elena Borcea, au câștigat Premiul I la nivel național pentru proiectul „Down EU Avenue", la categoria proiecte pentru învățământul liceal. 
 

Premiul I pentru 2 licee din judetul Constanta la Conferinta Nationala eTwinning 2023profesorii premiați

„Proiectul "Down EU Avenue" s-a desfăşurat în anul școlar 2022-2023 și a presupus colaborare europeană între școlile EPAS si non-EPAS, promovând valorile europene și democrația participativă. Ca și activități desfășurate, colaborativ, au fost: Ziua Limbilor Europene, programul Erasmus+, calendarul despre istoria Uniunii Europene, Comemorarea Holocaustului prin prezentarea Cartei Europene a Drepturilor Omului. Un punct culminant a fost reprezentat de sărbătorirea Zilelor eTwinning și a Europei, printr-o petrecere în realitatea augmentată. Proiectul a dovedit maturitatea și experiența partenerilor, indiferent de țara din care făceau parte: România, Croația, Bulgaria sau Spania. Sunt foarte încântată de acest premiu și mulțumesc elevilor, colegilor și colaboratorilor externi pentu implicare și profesionalism. Premiul este al tuturor! Proiectul se poate vedea pe acest link, a declarat Gabriela Ciolpan, profesor la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu" Năvodari.

Premiul I pentru 2 licee din judetul Constanta la Conferinta Nationala eTwinning 2023profesorii premiați

 „Am fost onorați să facem parte din acest proiect inițiat de Școli Ambasador ale Parlamentului European. Noi am avut 3 elevi implicați și a fost o noutate pentru elevii noștri participarea la proiecte eTwinning. Toți cei trei elevi locuiesc în Lumina, iar acest proiect i-a ajutat să își dezvolte abilitățile de comunicare, dar și competențe digitale. Felicitări echipei și, mai ales, elevilor mei minunați!”, a declarat Elena Borcea, profesor la Liceul Teoretic „Pontus Euxinus" din Lumina.

„Este remarcabilă performanța celor două licee din județul Constanța, care au promovat prin acest proiect principii și valori necesare educării în spiritul cetățeniei active, a responsabilității civice și a toleranței. Felicitări tuturor și succes în continuare!”, a declarat Sorin Mihai, Inspector Școlar General.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va rugam sa verificati promovabilitatea celor doua licee din anul 2023 si apoi sa va exprimati. Multumim! Este pacat sa nu va documentati inainte de a fi... contra.
2
0
Cumulat, asa, cele 2 licee pot sa umple un microbuz cu absolventi cu bacul luat? Sau macar un Trabant? Bine ca iau diplome de carton..
1
1
Felicitari!!
1
0
Felicitări!!!
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016