REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
22.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Preoții fac slujbe pentru scăderea facturilor la energie: ÎPS Teodosie se opune categoric!

Preoții fac slujbe pentru scăderea facturilor la energie: ÎPS Teodosie se opune categoric!

Replica API 14 septembrie 2022 | 00:00 1888

Preoții din România au început să facă slujbe pentru reducerea facturilor la energie electrică. Mulți preoți susțin că nu mai au bani să achite facturile uriașe emise lăcașelor de cult și spun că au ajuns să ceară ajutor divin. OUG pe energie nu include și bisericile, însă unitățile bisericești ar putea ajunge pe lista celor care beneficiază de compensări, odată cu amendarea legii.

Preoții din România au început să facă slujbe pentru reducerea facturilor la energie electrică. Mulți preoți susțin că nu mai au bani să achite facturile uriașe emise lăcașelor de cult și spun că au ajuns să ceară ajutor divin. OUG pe energie nu include și bisericile, însă unitățile bisericești ar putea ajunge pe lista celor care beneficiază de compensări, odată cu amendarea legii, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa asa Teo si daca nu asculta sari pe călcîie de acolo de sus.Sa te doară sa plîngi sa suferi.Habovnici v or da buluc la pahar,,si sa te ti vînzări atunci.Inoceti is berechet încasări sa fie.
1
0
popi, religie, biserica aceeasi mizerie. popi hoti, religie pentru stapanrea maselor si biserica mulgatoare de bani de la prosti, pardon enoriasi !
4
0
Mai bagati mana si in buzunare si mai platiti datoriile nu ducetitoti banii toti acasa,nu-i deajuns ca nu platiti nici o dare la stat,putorilor nu produceti nimic si mai faceti si politica
2
0
Faceti religie sau ati dat-o pe politica?
1
0
faceti slujbe ca sa deveniti mai destepti,mai educati,mai putin mirletzi si hoti.dar unde nu e,sau Dumnezeu iti da dar nu.ti pune in traista,adica lipsa educatiei nu ti.o da Dumnezeu din cer,bouarilor inculti!un p***t mi.a zis ca pamintul e plat,asa i.a zis popa.boilor!
1
0
Maria la spovedanie.Teodosiu o intreaba,, Marie,bei? iar ea ii raspunde,,Beau IPS dar nu ar fi mai bine dupa spovedanie?''
0
0
Spune-mi ca esti din Romania fara a-mi spune ca esti din Romania.
1
0
Articol publicat cu mesaj dublu?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513