REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Dum., 11 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6818
23.3° Constanța Duminică, 11 August 2024 Anul XX Nr. 6818
 

Preotul Eugen Tănăsescu, ATAC la cei DERANJAȚI de CLOPOTELE BISERICILOR

Preotul Eugen Tănăsescu, ATAC la cei DERANJAȚI de CLOPOTELE BISERICILOR

Replica API 13 august 2021 | 00:23 3864

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, s-a arătat deranjat de cei care locuiesc lângă biserici și reclamă zgomotele făcute de clopote sau de preoți în momentul oficierii slujbei. Acesta îi acuză de ipocrizie pe cei care se arată deranjați de clopotele bisericii, însă la concerte se manifestă în fel și chip cu toate că zgomotele care ies din boxe sunt poate mai deranjante. Preotul a făcut aceste declarații în contextul în care, cu ocazia Zilei Marinei, la Poarta 1 vor fi 4 zile de concerte.

Având în vedere că Arhiepiscopia Tomisului se află în apropierea scenei unde se vor desfășura concertele, Eugen Tănăsescu, reclamă deja zgomotele făcute de cei care repetă deranjându-i emisiunile pe care le realizează la radio: ” Clopotele trase la concerte nu vă deranjează, ipocriților? Sistematic, se găsește câte unul să reclame că-l deranjează clopotul sau slujba bisericii lângă care el și-a luat apartament (n-a observat când a cumpărat). Acu, vreo 4 zile avem concerte la Poarta 1. Deja aud probele din catedrală și din micul nostru studio de radio. Și mă întreb: pe ipocriții deranjați de clopotele bisericii nu-i deranjează clopotele din concerte? Sau ei urlă așa de tare lângă scenă, cu mâinile în aer, că nu mai se aud nici pe ei...”.

Festivalul KIMARO, dedicat Zilei Marinei

Vă reamintim că festivalul KIMARO, dedicat Zilei Marinei, se va desfășura între 12 și 15 august la Constanța. Pe scenă vor urca, în cele patru zile, Antonia, BUG Mafia, Carla`s Dreams, Cargo, Paul Ciuci de la trupa Compact, Connect-R, Direcția 5, Diosa Symphonics EDM, Edward Maya Symphony, Horia Brenciu, Loredana, Smiley, Ștefan Bănică, Phoenix, Trooper, Vama, Voltaj& Simona Strungaru Symphonics.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A zis sa-i lasam ca ei platesc pentru pacatele lor.Vibratia sunetului de clopot trebuie sa ramana,boxa..de sarbatori
0
0
te mai arde teo la bostan??
5
1
Era vorba de clopotele de la biserica, nu de boxele care amplifica slujba ,sunt doua lucruri diferite. Trasul clopotelor e antica,pe cand slujba la microfon si distribuita printr-o statie de amplificare e de moda noua.Nu cred ca face parte din canoanele bisericesti.Nici biserica nu mai e ce a fost!
19
0
Un p0p0nar
16
2
lgbd istii au iesit la atac in comentarii. hahaha.
5
15
Parinte, pun o intrebare: de ce sunteti asa multi?
27
2
Mai du-te ma in ma-ta cu clopotele tale si practicile de ev mediu!
20
6
Cel mai sugestiv nr de inmatriculare la un preot din cta: LIE. Nici ei nu isi mai pot ascunde ipocrizia...
14
3
Dar este vreo diferenta intre concerte si miorlaiala voastra? Primiti bani de la buget doar pentru a face propaganda electorala. Dumneata, de exemplu, stii vre-o meserie?
28
7
Te-ai trezit din betie, popo! Sluga Spagoveanului! Tot 10000 euro luati pe parohie?!
32
7
-Saru ' mina parinte ! Sa ne traiti intru multi ani . Va iubim ! Doamne ajuta
13
31
lumea se trezeste zilnic dimineata sa mearga la munca, dar la sf de saptamana simtim toti nevoia sa dormim mai mult, nu sa auzim boxele. Cine vrea la slujba, merge IN biserica
38
6
Preotul ala parlit de la cernavoda care isi dadea foc e angajat acum la primaria cernavoda. Noroc cu noul socru ca esti si tu angajat la primarie. Te saluta Mire
20
6
una e sa asculti 4 ore la un concert si alta e sa asculti, cu forta, in fiecare zi... vocile iesite din botul popii care i-a bagat botul in savarina preotesei seara trecuta
37
15
Mai crede cineva in medievalii astia?
40
20
s-a trezit din betie si borfasul asta
37
18
Mergeti ba si behaiti in alta parte. Mergeti si faceti-va ritualurile inapoiate in tanzania. Ai dhracu ce sunteti. Va sunt numarate zilele. Lumea se trezeste usor usor si nu mai crede in chacaturile voastre cu care ati apalat creierii idhiotilor secole la rand. Rade-ti flocii aia de pe fata inainte sa vorbesti.
49
25

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118