REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Vin., 23 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6830
27.4° Constanța Vineri, 23 August 2024 Anul XX Nr. 6830
 

Preotul Florian Bărbulescu, care l-a agresat pe primarul Liviu Negoiță, mutat disciplinar la o altă parohie

Preotul Florian Bărbulescu, care l-a agresat pe primarul Liviu Negoiță, mutat disciplinar la o altă parohie

A.F. 23 august 2024 | 17:17 802

Preotul Florian Bărbulescu care l-a agresat în cursul lunii mai pe primarul din Cernavodă, Liviu Negoiță, a fost mutat disciplinar la o altă parohie din cuprinsul Eparhiei, începând cu luna în curs, în urma ședinței Permanenței Arhiepiscopiei Tomisului. Preotul bătăuș a fost trimis și în judecată pentru loviri și alte violențe.

Preotul Florian Barbulescu, care l-a agresat pe primarul Liviu Negoita, mutat disciplinar la o alta parohieLiviu Negoiță și Florian Bărbulescu

„În urma ședinței Permanenței Arhiepiscopiei Tomisului s-a dispus mutarea disciplinară a părintelui Florian Bărbulescu la o altă parohie din cuprinsul Eparhiei, începând cu luna în curs. Părintele a fost înștiințat și s-a conformat“, a transmis Mircea Cristian Pricop, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

Reamintim că primarul Liviu Negoiță a fost agresat în luna mai de către preotul Florian Bărbulescu și de către o femeie, în timp ce se îndrepta către casă de la primărie.

„Mergeam către casă și în drumul meu, m-au agresat. Am depus plângere penală și sunt sub cercetare cei care m-au agresat. Au tras de mine, au dat cu picioarele, au fost mai multe agresiuni. Am fost în două rânduri la instanță, am declarat tot. M-au așteptat pur și simplu în drumul meu de la primărie spre casă. Ei fac parte din echipa lui George Ciulei, care candidează și el la primăria Cernavodă și poate din această cauză. Nu știu dacă are sau nu legătură, dar știu că face parte din echipa lui Ciulei. Ei nici măcar nu și-au dat seama că acolo sunt patru camere care au înregistrat tot. Deocamdată nu am solicitat certificat medico-legal dar o să o fac dacă e nevoie“, a transmis atunci primarul Negoiță.

Bărbulescu a făcut parte din echipa de campanie a unui candidat la primăria Cernavodă, George Ciulei, deci aici pornind și agresiunea.

Ciulei este și el este o persoană destul de controversată, la un moment dat acesta dându-și foc în fața Catedralei Mântuirii Neamului, din cauza caterisirii sale de către de către IPS Teodosie.

George Ciulei, care a candidat la Primăria Cernavodă din partea Partidului Forța Dreptei, a fost un contestatar al Arhiepiscopului Teodosie de la Constanța, acuzându-l că l-a caterisit pe nedrept în urma unui accident de mașină care a avut loc în anul 2015. Preotul a afirmat atunci că el a fost victima șoferului vinovat, care era sub influența alcoolului și ar fi vrut să se sinucidă, după cum au susținut și anchetatorii. Accidentul a dus la decesul șoferului, iar Ciulei a fost blamat de conducerea bisericii, mai exact de Teodosie, care l-a acuzat de „purtare necuvenită și vicleană”.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
C i u l e i catel ai fost catel o sa ramai. Nici socru nu te mai suporta. O ciorba de pomana mainprimesti sintu din cand in cand de la Magda, vai de tine te vedeai primar.
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
214037925
5/49
372636251514
joker
30261362913