REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Preotul Salomia are bani doar pentru afaceri, nu și pentru salarii! Video

Preotul Salomia are bani doar pentru afaceri, nu și pentru salarii! Video

Replica API 10 iunie 2022 | 00:00 6754

Preotul Daniel Balaș, din Constanța, a fost suspendat de Arhiepiscopia Tomisului de la slujire la sfârșitul lunii februarie a anului curent, ca urmare a numeroaselor sesizări cu privire la declarațiile publice ale acestuia. În prezent, tânărul s-a reprofilat și s-a angajat ca șofer de TIR în Anglia, însă ține legătura și cu cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare. În cel mai nou videoclip postat de acesta, intitulat ,,În timp ce voi nu aveți bani de chirie, acest preot își face bloc cu 7 etaje”, Daniel Balaș povestește despre perioada în care a fost nevoit să muncească pentru preotul Andrei Salomia din Năvodari.

Preotul Andrei Salomia s-a apucat recent de construcția unui bloc cu 7 etaje pe Promenada Năvodari, în prezent lucrările fiind stopate de instanță, în urma unor reclamații formulate de cetățenii din zonă. Stupefiat de faptul că Salomia are în plan construcția unui imobil, preotul Daniel Balaș, cel ce a fost suspendat Arhiepiscopia Tomisului de la slujire, a ținut să le povestească prietenilor virtuali despre modul în care a fost tratat de preotul din Năvodari, în perioada în care a muncit pentru acesta.

Daniel Balaș

,,Doar ce mă transferasem la Constanța, eram anul 3, și îmi căutam și eu pe unde să cânt. Și îmi spune un băiat că un părinte de la Năvodari, care e la catedrală acolo, nici nu vreau să-i pronunț numele (fiind vorba despre preotul Andrei Salomia – n.r.), îl știți, e la biserica din mijlocul orașuului, e ,,protoporcul” din Năvodari. L-am sunat, i-am prezentat situația și m-a chemat să discutăm și a doua zi mi-a spus să mă duc la slujbă. (...) M-am dus a doua zi la biserică, mi-am instalat stația și am cântat, iar în câteva săptămâni i-am umplut catedrala, se duce vorba. După vreo două săptămâni nu am ajuns la un salariu anume, au mai trecut încă 2 și i-am spus ,,Părinte, salariul ăla, că eu fac foamea?, Daniele, dar nu-ți ajung serviciile pe care le ai cu mine?” (i-a spus părintele Salomia – n.r.). ”, spune Balaș.

Andrei Salomia

Mai mult, tânărul mai spune că a fost nevoit să scoată bani din buzunar pentru a putea să meargă în continuare la biserica la care slujește preotul Salomia, asta în timp ce preotul îi povestea despre noile sale achiziții.

,,Bă, o lună de zile am băgat bani de la mine din buzunar să mă duc să-i cânt lui în biserică și se lăuda la mine că și-a luat 2 mașini, 2 Skoda Octavia, că și-a făcut nu știu ce Cherhana prin Mamaia, acum să văd că-și face blocuri, bă, băiatule. El nu era în stare să-mi dea salariu pe o lună de zile, eu nu am primit bani, am cântat gratis, am fost o lună de zile pe banii mei și el își face bloc în Mamaia cu 7 etaje.

Dar de unde părinte, dar de unde e cifra asta, de la cele 7 Sfinte Taine, le îmbârligați voi cumva, dar de unde părinte atâția bani? Nu pot să-mi dau seama de unde atâția bani, bă, băiatule!”

Când vei face blocul acela în Mamaia, bagă la primul etaj mamele singure, la al doilea etaj copiii orfani, bagă bolnavii, nu, nu, voi le vindeți să faceți bani, mulți bani”, a continuat acesta.

Deși are autorizația suspendată, preotul Salomia continuă lucrările pe blat

Preotul Salomia își ridică un bloc în Năvodari deși, judecătorii au decis stoparea lucrărilor. Preotul pare mai presus decât prevede legea, astfel că utilajele încă sunt pe șantier. Acțiunea de suspendare a autorizației de construire a fost depusă la Tribunalul Constanța, pe 27 decembrie, de către Dragoș Filomon, Veronica Străinu și Andrei Olesen, iar magistrații le-au dat câștig de cauză pe 27 ianuarie.

”Admite cererea. Suspendă executarea Autorizaţiei de construire nr. 497/15.10.2021, până la soluţionarea acţiunii în fond. Obligă pârâţii în solidar la plata către reclamanţi a sumei de 1520 lei, reprezentând cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare, la Tribunalul Constanţa. Pronunţată astăzi, 27.01.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în minuta instanței, din 27 ianuarie a.c.

Mai multe puteți urmări în videoclipul de mai jos:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia, spune-ne tu, direct de la sursa, cat e spaga care ajunge la Teo.dos.ie pentru o parohie! Noi stim cat este dar vrem sa ne spui si tu.
0
0
De ce ati cenzurat 7 comentarii cu POLITIA LOCALA NAVODARI... cu compartimentul DISCIPLINA in CONSTRUCTII ??? Domnul Primar CHELARU FLORIN se zbate pentru o Primarie cu functionari publici necorupti ! Politzaii de la DISCIPLINA IN CONSTRUCTII nu i-au dat nici o amenda acestui preot , care avea hotarare judecatoreasca sa nu mai construiasca acel bloc pe PROMENADA NAVODARI ! CORUPTIA UCIDE ! D.N.A. AUTOSESIZARE si control cu celeritate la Primaria Navodari-POLITIA LOCALA !!!
1
0
Sf.haralambie sa fie urmatoarea.ciprian spagoveanu analfabet cu cazier...
1
0
Preotii au bani de la imobilele donate de enoriasi fara mostenitori ,sau ,chiar daca au mostenitori au fost manipulati ,in schimbul asa-zisei ingrijiri ,sa le cedeze .Sunt foarte multe cazuri in oras si in tara .
0
0
Exact asa este,astia nu sut popi ci oameni de afaceri care folosesc religia si credinta oamenilor ca paravan pentru afacerile lor si in apararea lor prima data la cei care ar trebui sa ii trimita in judecata si daca nu gasesc un p***t pe care sa il ameninte cu iadul gssrsc ei un judecator care sa puna botul la vrajeala lor si sa scape nevinovat. Eu nu inteleg cum pot sa mearga oameni la un ecscroc ca asta sa ii ierte pacatele?
1
0
...ce face ? Compartimentul "DISCIPLINA in CONSTRUCTII" din cadrul Politiei Locale Navodari cate amenzi i-au dat acestui "slujitor al bisericii" ? Evident , ca nici macar nu il deranjeaza cu prezenta ! Pacat de Domnul Primar CHELARU ca este inconjurat de astfel de functionari publici platiti din banii saracilor de navodareni !
4
0
Asta-i clica cultivata Spagoveanu bolsevicu,a dezvoltat si protejat o retea de infractori care nu au nici o legatura cu biserica Il cpiaza pe Chirilov
0
0
Fara nicio retinere un penal ca multi altii, preot investitor imobiliar, unde s.a mai auzit?! La fel ca alti geambasi de masini, pesti si alte oratanii!
0
0
Acest popa cu fata de porc fraudeaza legea, alo ANAFul cat ii mai sugeti ciocanul infractorului..sau il protejati ca pe Spagoveanu
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513