REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18.8° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Preotul Visarion Alexa, reținut pentru agresiune sexuală

Preotul Visarion Alexa, reținut pentru agresiune sexuală

Replica API 17 septembrie 2022 | 00:00 6013

Poliția Capitalei a anunțat că vineri, 16 septembrie, a fost reținut, sub acuzația de agresiune sexuală, un bărbat de 46 de ani din București. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre preotul Visarion Alexa, de la Biserica Pogorârea Sfântului Duh, Sfântul Nicolae – Militari. Acesta ar fi agresat femeia la spovedanie.

În data de 17 august 2020., poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București - Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin plângere, de către o femeie, despre faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, ar fi agresat-o sexual, informează Poliția Capitalei.

Polițiștii au demarat investigațiile, iar ulterior, în data de 16 septembrie a.c., bănuitul a fost condus la sediul subunității pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere legală.

Activitatea polițiștilor a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Preotul Visarion Alexa era cunoscut prin aparițiile sale publice la radio și TV, dar și prin comentariile sale de pe rețelele de socializare, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate nu a fost popa poate un inger a coborat sub fusta . Am auzit ca s a mai intamplat . Daca a crezut toata lumea prima data eu zic sa mai credem si acum .Crede si nu cerceta
0
0
Aberatii. Sa asteptam ancheta. Oricine poate spune ca a fost agresat de un preot, inginer, doctor etc
1
0
avocatul cui este Ionel Hassoti
0
0
O mare MINCIUNA daca a strans- o i brate a facuto dim piosenie sau doamna nu a maai fost stransa in brate de mult si s-a simtit patrunsa sau vrea altceva ca satana este EA daca ai trimitea mesaje tot timpul indiferent de mesaje
1
0
Logica e ca atunci cand observi ceva ce nu e in regula eviti dar timp de doi ani .l-a ispitit
0
0
eu vreau sa stiu de ce ionel hasotti preia cazuri contra sumei de 200 lei plus tva. rudele stiu de ce!
0
0
Nu cred ca vrea cineva umbrirea credintei, cine are credinta o poarta in suflet, iar preotii sa mai inceteze cu intrebarile indiscrete cu tenta sexuala din timpul spovedaniei! Majoritatea pun intrebari care nu tin de credinta!
0
0
"Amice" ... una este sa reclami o agresiune sexuala in 24 de ore si alta este sa o reclami dupa 89 de zile ! Majoritatea celor ce trec de 2 luni sunt manarii ale procurorilor sau ale politistilor de la judiciar ! Fi sigur ca a subt aia la procurorul de caz sau la politai mai ceva ca la tzatza lu' ma-sa ! Cunoastem "n" cazuri ! Ia sa vezi cum cade duduia la pace cu popa pt. o suma de bani ! Parca nu traim in Romania procurorilor gen Portocala sau mai in zona noastra a batranului procuror Balaican Vasile de la Cta care in prag de pensie a facut parnaie pt. 200 de euro luati shpaga !
3
3
Nu fiti carcotasi. Reclamatia se face in timpul unei perioade de 90 de zile, deci cucoana a stiut ce face. Popa a recunoscut agresiunea, deci nu puteti zice ca e manarie. Si el este om, are si el pacatele lui, toti suntem pacatosi, indiferent cat de sfinti ne vad unii.
0
1
daca a gresit sa plateasca, ca e aia cordaciune e altceva, ca este el popa si tineti la imaginea bisericii nu trebuie sa va faca sa-i treceti cu vederea fapta penala
0
0
minciuni ordinare
0
0
Cusut cu atza alba ! Si-a adus aminte duduia dupa 2 luni ca a fost ... " agresata" ! Sau a incercat sa-l santajeze pe popa ?!? Sunt multe dilii din astea care atzatza barbati si dupa ce o iau in gura pana-n gat si nu primesc bani ... isi aduc aminte ca au fost agresate , cordaciunile ! Ma lasi ?!?...
0
0
Alta manareala facuta de neomarxisti. Fac orice sa murdareasca imaginea bisericii, credintei, fiindca Biserica se opune cu vehementa impotriva LGTB, astora pe invers, globalistilor care ne spune ca facem dus in doi, sa mancam greieri si sa ne vaccinam de 4-5 ori pe an cu vaccinurile lor, adica ale marxistilor.
0
1
Zdreanta aia daca era sanatoasa nu mergea la spovedit!
1
0
Ii place si lui shaworma.
1
0
Sa nu faci ce face popa..,dar mai tine si de desaga cu povesti pe care o desarta omul la spovedanie..se vorbeste mult de agresiunea sexuala , dar prea putin de incitarea la astfel de fapte.Chiar deloc.Justitia seamana cu moda.A inceput cu abuzul sexual in america si s a propagat in toata lumea ,Si au adus aminte artisti, sportivi dupa zeci de ani.Inseamna ca in timpul asta alte tipuri de fapte sunt tinute sub pres?O perioada a mers cu coruptia .astazi e liniste
0
0
Iisus Hristos a patimit din cauza noastra dar si a unora ca Alexa
1
0
Dati o stire veche de 2 ani ? Sau iar ati gresit data ?
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364