REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.2° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
24.2° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Președintele Autorității de Reglementare a Operațiunilor Offshore la Marea Neagră, un fost patron de pensiune din Runcu!

Președintele Autorității de Reglementare a Operațiunilor Offshore la Marea Neagră, un fost patron de pensiune din Runcu!

Replica API 1 august 2022 | 00:00 4058

Liberalii l-au schimbat de la șefia ACROPO pe președintele prins drogat la volan, cu un patron de pensiune din Gorj, fără niciun fel de pregătire și experiență. Robert Ciocioi este vicepreședinte al autorității din Constanța din august 2020, iar acum a fost promovat de premierul Nicolae Ciucă pe postul de președinte.

Robert Ciocioi

Liberalul gorjean Robert Eugeniu Ciocioi exercită începând cu data de 27 iunie 2022 atribuțiile de președinte al Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, cu rang de secretar de stat, printr-un ordin semnat de premierul Nicolae Ciucă.

Ciocioi preia astfel atribuțiile lui Răzvan Giucă, subsecretarul de stat liberal din Caraș Severin care a fost prins drogat la volan și cu droguri asupra sa, la volanul unei mașini a instituției, în București.

ACROPO ține la secret, din motive necunoscute, CV-ul lui Robert Ciocioi, întrucât orice tentativă de a deschide documentul aferent încărcat pe site indică o eroare de sistem. Dintr-un CV mai vechi, reiese că noul președinte ACROPO, o instituție care tinde să devină una fundamentală pentru România, în contextul crizei energetice globale, nu are niciun fel de pregătire sau experiență.

Ciocioi a terminat în 2016 Dreptul la o facultate din Târgu Jiu, aceasta fiind singura pregătire profesională a secretarului de stat pus la șefia ACROPO.

În perioada 1999- 2005 a fost administratorul firmei Alpin SRL din Târgu Jiu, iar pentru două luni, în 2017, a fost consilier în același oraș. Din 2018 până în prezent Robert Ciocioi este administratorul Ciro Alpin SRL Târgu Jiu, o mică firmă producătoare de mobile, care deține însă și o pensiune la Runcu. Potrivit presei locale, Ciocioi, care este vicepreședinte al PNL Gorj, deține și hotelul Anabell, din Tîrgu Jiu.

Situație materială mai degrabă modestă

Potrivit declarației sale de avere de pe site-ul ACROPO, Ciocioi deține patru terenuri în Gorj, cu o suprafață totală de circa 24.000 mp, toate primite drept moștenire.

Secretarul de stat susține că nu are nicio casă, dar a primit ca moștenire și două spații comerciale, de asemenea, în Gorj. Liberalul nu are mașină, bijuterii, bunuri de valoare sau bani în bănci, dar a investit 20.000 de lei într-un fond de investiții.

Ciocioi a declarat pentru ultimul an venituri de 102.216 lei de la ACROPO, în timp ce soția sa, Fabiana Mădălina, a încasat 16.631 lei salariu de la Magnetichair SRL Trâgu Jiu. În plus, secretarul de stat declară 34.000 lei câștigați drept chirie de la un spațiu comercial.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
le verifici CV-urile tovarasilor tai de la USR!!! PS vezi ca iar i-au cazut ochelarii lui barna!
0
0
Poate nu spui pe unde se cumpara o diploma in strainatate, si cat costa. E mai ieftina decat la Spiru? Intreb si eu asa, pentru un prieten de la PSD.
0
0
ati votat USL, na poftiti! meritocratie adevarata. plecati cat mai repede din tara ca aici totul e pierdut.
0
0
se pleaca masiv din tara, aici nu mai avem ce face
1
0
Individul este un pion care actioneaza in directia indicata atunci cand i se apasa pe buton.
1
0
lasa ma ca au fost USR-istii cu scoli inalte si diplome cumparate prin strainataturi de babacii lor secu si au fost mai p****i ca aia care nu stiu sa se incheie la sireturi ca ii incheia altii asa cum le ridica si ochelarii de jos!!!
0
0
Saracii de noi...ce oameni ne conduc si ce oameni aduc la conducea unor companii cheie.Rusine!
1
0
Unde va gasesc ma fratioare?Pe ce criterii va aleg?Sunt atatia tineri destepti,vedeti olimpiade internationale si va gasesc pe voi care veniti boi si plecati vaci,cu laptariile umflate din banii romanilor!
1
0
Ma uimesc aceste numiri pe astfel de funcii importante de catre partide dar totodata mi se face scirba cind cei numiti nu au nici in clin nici in mineca cu acele functii. Sictir.
1
0
Cum era la alegeri...ma pish pe el de vot nu? Ati stat acasa, acum se pisha ei pe voi. Cu bolta
3
0
Macar asta are o firma, mai stie cat de cat carte, a lui serbanescu care din soferul lui stroie la RAJA, a ajuns mare director national, nici sa se lege singur la sireturi nu e in stare. Ce va mai mira, asta ati votat, asta primiti. Din pacate nu prea avem ce vota, si leprele astea se aleg intre ei.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513