REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Președintele CJC, alături de Raed Arafat la evenimentul ISU din Piața Ovidiu

Președintele CJC, alături de Raed Arafat la evenimentul ISU din Piața Ovidiu

Replica API 21 august 2017 | 01:11 463

Horia Marius Țuțuianu, președintele CJC a participat la evenimentul organizat de ISU în Piața Ovidiu, duminică, 20 august. El a postat pe o rețea de socializare faptul că este fericit că două motociclete vor opera la Constanța pentru a interveni al cazurile care necesită o rapiditate care să facă diferența între viață și moarte.

„Astăzi, împreună cu Raed Arafat, am participat la prezentarea noilor echipamente din dotarea SMURD Constanța. Consider excelelentă ideea de a utiliza motociclete pentru a ajunge mai rapid la cei care necesită îngrijiri medicale. Sunt convins că astfel cadrele medicale vor putea asigura îngrijiri în mod operativ. Îmi doresc ca în județul Constanța să avem servicii medicale profesioniste, astfel încât să creștem calitatea vieții”, a scris Horia Marius Țuțuianu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma-ta iti dadea tarta cu malai , mulgeai vaca si hraneai porcii , si acum vrei helioport si adapost antiatomic . HAI SICTIR TARANCA PARVENITA !
0
0
De alergat,a alergat! Da,a alergat de unul singur si a iesit pe locul doi! Relatia cu primarii PSD din judet este rece ca gheata!La cum a impartit iarasi banii in judet la ultima rectificare,sa zic parca,mandatul i l-au dat primarii PNL,PMP,ALDE,etc.Nu uita Horica! Presedinte al CJC esti datorita noua si nu datorita PNL,PMP,ALDE!
4
1
Bravo lui ca alerga peste tot, asa trebuie sa faca, important e sa aiba si oameni capabili in subordine, ca altfel in 2-3 ani.....
1
1
uau! ce tare! doua motociclete! credeam ca au inaugurat un spital regional cu helioport si adapost antiatomic plus autostrada pana la bulgari.
5
1
tinerelul din mijloc este presedintele CJC? De aia merge asa bine judetul nostru, nu se vede vreo diferenta fata de conducerea domnului care dormea la volan in interectii. Doamne ocroteste-i pe romani!
4
1
Arafat mai si rade in halul ala dupa ce tara a trait cele mai mari tragedii gestionate prost cu el la conducerea operatiunilor de salvare!!!? A uitat asa de repede de Apuseni si iovan,de colectiv si raniti infectati,de elicopterul din lacul siutghiol?
2
0
La asfaltari a fost, la Capidava la fel, la ISU iar alearga... zavorati, dracu, usile ca o sa dea navala sa va spele vasele si chilotii!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510