REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
24.4° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Președintele FRT a anunțat cât va fi suspendată Simona Halep

Președintele FRT a anunțat cât va fi suspendată Simona Halep

A.F. 16 august 2023 | 19:22 1475

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, este ferm convins că Simona Halep nu va primi o „pedeapsă indulgentă”, deoarece o astfel de sentință ar pune într-o poziție sensibilă pe cei care o acuză, afirmând că dețin dovezi solide care atestă dopajul și "inconsistențele" din pașaportul biologic al sportivei.

Presedintele FRT a anuntat cat va fi suspendata Simona HalepSimona Halep

Pe data de 7 octombrie 2022, Simona Halep a primit o suspendare în urma rezultatului unui test de la US Open, fiind depistată pozitiv pentru substanța dopantă Roxadustat. Cu toate că a solicitat o procedură de urgență, procesul său în cadrul tribunalului Sport Resolutions a fost amânat de trei ori la cererea Agenției Internaționale de Integritate în Tenis (ITIA).

La sfârșitul lunii iunie, a avut loc audierea la Londra, în cadrul căreia sportiva a trebuit să răspundă acuzațiilor formulate în luna mai referitoare la "inconsecvențele" din pașaportul biologic. Au trecut peste șase săptămâni de la acea audiere și încă nu a primit niciun răspuns. Cu toate acestea, acuzatorii au afirmat că dețin dovezi concludente privind dopajul. Simona Halep a susținut că nu a recurs niciodată la dopaj și a argumentat că dispune de dovezi care demonstrează că a fost vorba de o contaminare accidentală a suplimentelor nutritive utilizate, provenind dintr-un anumit lot.

„Din punctul meu de vedere, îi vor da minimum un an Simonei ca ei să-și acopere această perioadă în care ea nu a jucat.

Dacă vor spune că este nevinovată, cu siguranță vor trebui să răspundă ei pentru prejudiciile enorme de imagine și tot ce s-a întâmplat vizavi de ea

Așteptarea e stresantă, pentru noi, cei care suntem lângă ea, dar pentru ea, care este implicată? Noi, cei din federație, ne-am dori să vină să joace la Billie Jean King Cup, să joace la Jocurile Olimpice, să participe, să fie pentru România. Dar, indiferent ce s-ar întâmpla, suntem alături de ea și o susținem. Iar dacă ea va dori să revină, cu siguranță o va putea face”, a spus George Cosac, conform gsp.ro, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
terminati cu vaicareala! ajunge! a facut ce a facut, ea stie mai bine. putina coloana vertebrala, nu strica.
1
0
Daca ar fi fost hahol ar fi primit verdict nevinovat si ar fi primit si catea milioane de dolari daune precim si dreptul de a strange mana adversarului la fileu numai cand are haholul chef.
0
1
Sa.i dea sa behaie!!!! A gresit, sa plateasca!
2
0
Daca era Amerikanen ca surprise Wlliams nu primea nimic. Ca romanca e altceva.
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712