REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
23.4° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Președintele Germaniei, umilință fără precedent în Qatar: l-au uitat pe aeroport. Video

Președintele Germaniei, umilință fără precedent în Qatar: l-au uitat pe aeroport. Video

A.F. 2 decembrie 2023 | 00:00 403

Covorul roşu a fost întins miercuri pentru preşedintele Republicii Federale Germania, venit la Doha într-o vizită de stat, dar Sultan al-Muraikhi, ministrul de externe, s-a lăsat aşteptat. Scena a fost solemnă, aşa cum sunt primii paşi ai unui preşedinte aflat într-o vizită de stat în străinătate, dar solemnitatea s-a transformat rapid într-o lungă stânjeneală diplomatică, relatează Le Figaro, informează news.ro.

Presedintele Germaniei, umilinta fara precedent in Qatar: l-au uitat pe aeroport. Video

Miercuri, Frank-Walter Steinmeier, preşedintele Republicii Federale Germania, şi-a început vizita de stat în Qatar. Aeronava Airbus A350 a Bundeswehr, cu vulturul şi o bordură în culorile Germaniei, a aterizat pe pista aeroportului din Doha. Covorul roşu a fost desfăşurat impecabil, urmând treptele până la uşa aeronavei oficiale, care s-a deschis pentru ca preşedintele german să fie întâmpinat.

Dar scena se opreşte aici: Steinmeier a rămas plantat pe covorul gros, cu braţele încrucişate, imperturbabil în ciuda soarelui apăsător. Timp de o jumătate de oră, aproape o eternitate, el a făcut curse între interiorul avionului şi această uşă care se deschisese spre un vid politic, citează stiripesurse.ro.

La celălalt capăt al covorului, ambasadorul german, Lothar Freischlader, şi câţiva soldaţi din Qatar, formând o gardă de onoare imaculată în uniformele lor albe, erau acolo pentru a-l întâmpina ca gazde, dar reprezentantul oficial al Qatarului lipsea cu desăvârşire. Şi în timp ce avionul prezidenţial a aterizat puţin mai devreme, ministrul de stat pentru afaceri externe al Qatarului, Sultan bin Saad Al-Muraikhi, s-a lăsat aşteptat timp de treizeci de minute lungi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Păi dacă aeronava a aterizat mai devreme, aruncați pisica în brațele nemților d-lor propagandiști de la replicaonlain ...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712