REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Preşedintele Klaus Iohannis petrece minivacanța de 1 Mai la Neptun?!

Preşedintele Klaus Iohannis petrece minivacanța de 1 Mai la Neptun?!

Victor ROTARU, Mirela PASCAL 28 aprilie 2023 | 12:40 2730

Aeronava cu care președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat vizitele în America Latină a aterizat vineri, 28 aprilie, pe aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța.

Presedintele Klaus Iohannis petrece minivacanta de 1 Mai la Neptun?!

„Boeingul 737-900ER închiriat de Administrația Prezidențială pentru vizita din America Latină a președintelui tocmai a aterizat pe aeroportul din Constanța. La retur, acesta a zburat din Buenos Aires (Argentina) spre Constanța cu stop pentru realimentare în Capul Verde”, conform BoardingPass.

Oficialul va petrece vacanța de 1 Mai la vila de protocol din Neptun.

Presedintele Klaus Iohannis petrece minivacanta de 1 Mai la Neptun?!

Vila de la Neptun a fost construită în anii '60 alături de alte sase vile (Panseluta, Lotus, Trandafirul, Ghiocelul, Ambasador)  pentru membrii comitetului executiv al PCR, apropiatii ai lui Ceausescu cu functii în stat și pentru invitatii de rang inalt și alti presedinți. Toate vilele aveau piscina, crama si cinematograf și adăpost anti-aerian. Vila in care îți petrece vacanța de la Marea Neagra presedintele Iohannis se numeste Nufărul, dotată cu piscină acoperită si seră cu plante exotice și plajă privată. Această vila era folosită și de Ceausescu și familia sa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine este in poza ?
1
0
Jegului de Georgescu prințul Delimano nu putem să.i uram nimic prin gura de ziua muncii ,nu permite leprica de costanza comentarii că deja mare saf pesedeu in devenire. Ospătare Delimano last frontier o mouwywe hotărâtă cu ocazia deschiderii sezonului de ciugulit pe centura 2mai voma veche
2
0
Mai popor de că.....ș decat să comentati aici pe pagină că doar așa de comentat ca,c*r...e sunteți buni doar la dat din gură nu faceți nimic așa suntem noi romani făcuți să dăm din gură ca babele de la țara în rest așteptăm să ne calece aștia în picioare ne merităm soarta
4
0
Bine ai venit prostu dracu si vita imputita.Mai bine iti venea numele pe cruce ca ne-ai nenorocit pe toti cu aroganta si imbecilitatea ta.Animalule!!!
5
0
Din concediu in concediu o țin de aproape 10 zece ani de zile.Dacs am găsit tara de p****i de ce plmea sa nu îmi plimb nevasta unde vrea p***a ei.Si așa termin mandatul și mă uschesc in Germania patria mamă.Daca aveți sânge în instalație cum l ați ciuruit pe Ceaușescu mă ciuruiati si pe mine.Dar fiindcă sunteți papagali va meritați soarta.
8
1
Petrece intr.uuna paduchele penele. Ppesede penele lepre perpetuee
10
2
Din pacate, personal consider ca este cea mai mare teapa pe care a luat o poporul roman de la revolutie incoace, la capitolul presedinti. De 100 de ori daca as mai avea ocazia si nu l as mai vota.
10
2
SA II DEIE DUMNEZEU DUPA SUFLET
13
1
Sa vina sa înghețe de frig
8
1
Asta pentru că suntem proști și nu facem nimic, să îi dăm jos. La ocnă cu ei.
13
2
M..e, m...i mati de nenorocit. Nu ti.ar mai muri multi inainte.
10
3
Astia umbla cu dulapul dupa ei
13
3
Omu in loc sa vanda rulmenti , panze de bomfaier , farfurii de alba iulia sau camasi de braila dupa revolutie , s-a gandit sa intermedieze niste adoptii internationale , daca tot avea permis de conducere iar nevasta profa la engleza.
14
5
A deschis programul “litoralul pentru toți” cu Don Perignon și niște icre mai negre. Carmen ce face?tot la școală? vine capacitatea…
14
4
Sa ne kkm in strachina lui si a masi
12
4
Un munte de nesimtire. 5ani s-a chinuit sa dea jos ciuma rosie. Pe asta si-a castigat mandatele. Apoi, in noul mandat a corcit ciuma rosie cu covidul galben... O rusine a istorie va ajunge, cu cei mai slabi premieri pusi de el: căcâțu si maciuca. Acum ii arde de plimbari. La Constanta a venit tot cu avionul inchiriat!
20
2
Nu conteaza unde sta si ce face; la el nu este nici o diferenta intre ziua de munca si ziua de concediu si cheltuie cu nesimtire milioane de euro din banii publici fara nici un rost, castig sau beneficiu cat de mic pentru tara; un mitocan parvenit care nu a facut nimic pentru tara; ar trebui anchetat si condamnat pentru inselaciune pentru ca asta a facut ne-a inselat pe toti
20
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016