REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Preşedintele Parlamentului din Armenia a scuipat un trecător care l-a criticat, apoi și-a cerut scuze

Preşedintele Parlamentului din Armenia a scuipat un trecător care l-a criticat, apoi și-a cerut scuze

A.F. 10 aprilie 2023 | 00:00 809

Preşedintele Adunării Naţionale a Armeniei, Alen Simonian, şi-a cerut scuze pentru că a scuipat un trecător, în timp ce media din această ţară continua vineri să dezbată incidentul, informează dpa, conform Agerpres.

Presedintele Parlamentului din Armenia a scuipat un trecator care l-a criticat, apoi si-a cerut scuze

"Îmi pare rău, mi-am pierdut controlul din cauza unei insulte ce mi-a fost adresată direct", a scris Alen Simonian, 43 de ani, pe pagina sa de Facebook.

Incidentul a continuat să stârnească discuţii aprinse în mass-media din Armenia. Fostul preşedinte armean Levon Ter-Petrosian s-a numărat printre mulţi alţii care au cerut ca Simonian să demisioneze.

Episodul a avut loc mai devreme săptămâna aceasta, când un trecător l-ar fi numit „trădător” pe Simonian. Politicianul le-a ordonat gărzilor sale de corp să-l reţină pe acel bărbat, iar Alen Simonian l-a scuipat în faţă, după cum a acuzat mai târziu trecătorul.

Alen Simonian nu şi-a negat fapta, însă a spus iniţial despre acest incident: "Să vă intre în cap că obrăznicia voastră nu va rămâne fără răspuns, o insultă directă la adresa autorităţilor legitime ale statului va primi un răspuns legitim".

Scuzele publice

Ulterior, el și-a cerut scuze. „Dragi compatrioți, prieteni. Da, democrația presupune că oficialul ar trebui și poate fi criticat. Îmi pare rău că am depășit măsura cu insulta personală. Sunt sigur că niciun armean cu demnitate nu ar tolera o asemenea insultă. Aceasta este o lecție pentru mine. Aș dori să cer scuze tuturor cetățenilor Republicii Armenia pentru acest incident”, a scris acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436