REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.9° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
25.9° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Preşedintele USR Giurgiu: Comasarea alegerilor este un gest de putere, dar unul agresiv

Preşedintele USR Giurgiu: Comasarea alegerilor este un gest de putere, dar unul agresiv

Victor ROTARU 29 februarie 2024 | 00:00 203

Preşedintele organizaţiei judeţene a USR Giurgiu, Ciprian Alexandru, a declarat că decizia comasării alegerilor este "un gest de putere", dar unul "agresiv".

Presedintele USR Giurgiu: Comasarea alegerilor este un gest de putere, dar unul agresivCiprian Alexandru

"Comasarea alegerilor este un gest de putere dat de cele două partide, dar un gest agresiv, îl consider eu, dat de o atitudine pasiv agresivă şi temătoare de ce se va întâmpla; ei vor să îşi mai salveze ceva. Chiar dacă am aflat cu o lună înainte că vor să comaseze alegerile, recunosc că nu am avut timp să recuperăm cele patru luni cu care s-a devansat termenul de alegeri locale, dar în USR am plecat de jos şi am luptat şi aşa vom face şi acum', a afirmat Ciprian Alexandru în cadrul unei conferinţe de presă.

El a amintit că fostul consilier local PSD Codruţ Câinaru (foto), care în urmă cu o săptămână şi-a dat demisia din partid, este candidatul USR pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu iar partidul va avea candidaţi proprii la primărie în 40 din cele 56 de localităţi din judeţ.

"Este o premieră pentru USR Giurgiu în faptul că în campania din 2024 o să avem un candidat la Primăria municipiului Giurgiu. Mi-a fost foarte greu să găsesc un asemenea om, am avut nişte filtre pe care mi le-am impus în a alege un candidat: avem nevoie de un primar care să ştie cum se fac banii, nu să se plângă că nu are bani. Şi acesta este omul de afaceri Codruţ Câinaru, el ar putea câştiga Primăria municipiului Giurgiu', a susţinut Ciprian Alexandru.

Potrivit acestuia, Codruţ Câinaru are experienţă în administraţia publică, pentru că a fost consilier în cadrul CLM Giurgiu.

"Mi-am dorit să fiu candidat la Primăria municipiului Giurgiu. Plecăm dintr-o poziţie în care mulţi ne cotează cu şansa a patra, dar putem fi buturuga mică ce răstoarnă două care mari. Din fericire, carele acestea cam scârţâie. În politică am intrat acum patru ani alături de PSD. (...) Am muncit mult, dar au urmat trei ani şi jumătate în care bătând la uşi nu s-au deschis, deşi am avut intenţia declarată pentru ca în 2024 să fiu candidatul la Primărie din partea PSD şi acest lucru nu s-a întâmplat, fapt pentru care în data de 20 februarie 2024 mi-am dat demisia şi din PSD şi din funcţia de consilier municipal, pentru că oamenii caută o alternativă', a declarat Codruţ Câinaru.

Ciprian Alexandru a menţionat că USR are o alianţă cu PMP şi Forţa Dreptei, dar că el va fi candidatul pentru Consiliul Judeţean, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620