REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Preşedinţia ucraineană: În viitorul apropiat va fi semnat un acord de securitate cu UE

Preşedinţia ucraineană: În viitorul apropiat va fi semnat un acord de securitate cu UE

A.F. 20 iunie 2024 | 00:00 534

Preşedinţia ucraineană a anunţat miercuri semnarea "în viitorul apropiat" a unui acord de securitate cu Uniunea Europeană, cel mai recent dintr-o serie de acorduri între Kiev şi partenerii săi occidentali, relatează AFP.

Presedintia ucraineana: in viitorul apropiat va fi semnat un acord de securitate cu UE Volodimir Zelenski

"Echipele de negociere ale Ucrainei şi ale UE au finalizat textul acordului de securitate şi au convenit să-l semneze în viitorul apropiat", a declarat preşedinţia ucraineană pe site-ul său.

Kievul a semnat deja acorduri cu "17 ţări", inclusiv cu state membre UE şi G7, şi se pregăteşte să semneze cu "alte 10" ţări, potrivit unui alt comunicat al preşedinţiei ucrainene, datat 13 iunie.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a semnat săptămâna trecută un acord de apărare "fără precedent" cu Statele Unite, numindu-l o "punte" către aderarea la NATO pentru ţara sa devastată de război.

Această serie de acorduri de securitate survine într-un moment în care Kievul se află în dificultate pe teren, pe fondul lipsei muniţiei şi a soldaţilor care încearcă să oprească atacurile ruseşti pe linia frontului, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Criticat sau laudat,Zelenski este un presedinte care nu sta lucului,munceste si face o sumedenie de lucruri pe care putini politruci asa zisi politicieni ,ar fi in stare sa le faca. Bravo lui. Incomod pentru multi dar eficient pentru ucrainenii lui,arata cam cum trebuie sa fie un presedinte care tine la propriul popor,la tara lui. Poata candva in viitor,vom avea si noi un presedinte al Romaniei,pentru romani,care sa fie indferent la criticile strainilor,cata vreme munca lui va fi in folosul romanilor. Asteptam sa se nasca acel om.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016