REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.1° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
22.1° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Preşedinţii organizaţiilor PNL Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei au demisionat din funcţie

Preşedinţii organizaţiilor PNL Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei au demisionat din funcţie

Victor ROTARU 24 iulie 2024 | 00:00 171

Preşedintele organizaţiei PNL Baia Mare, Călin Bota, şi cel al filialei Sighetu Marmaţiei, Daniela Oniţa-Ivaşcu, şi-au dat demisia din funcţii.

Presedintii organizatiilor PNL Baia Mare si Sighetu Marmatiei au demisionat din functie

"În plan organizatoric, (...) s-au înregistrat două demisii de onoare: Călin Bota, preşedintele PNL Baia Mare, şi Daniela Oniţa-Ivaşcu, preşedintele PNL Sighetu Marmaţiei. Sunt recunoscător pentru contribuţia lor şi sunt convins că vor continua să sprijine echipa liberală. Doru-Alexandru Lazăr a fost desemnat preşedinte interimar la Baia Mare, iar pentru Sighetu Marmaţiei urmează să luăm în curând o decizie. Gabriel Bogdan Şteţco a fost ales vicepreşedinte pentru comunicare şi purtător de cuvânt al organizaţiei PNL Maramureş", a precizat preşedintele organizaţiei judeţene, Ionel Bogdan, în urma şedinţei.

Călin Bota este deputat, iar Daniela Oniţa-Ivaşcu este viceprimar în exerciţiu al Primăriei municipiului Sighetu Marmaţiei.

De asemenea, preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a amintit că se poartă negocieri pentru a constitui majorităţi la nivel de consilii locale şi Consiliu Judeţean cu majoritatea formaţiunilor politice.

"Pentru a construi majorităţi solide şi implicate în dezvoltarea comunităţilor maramureşene, am stabilit echipa de negociere care va purta discuţii cu toate formaţiunile politice reprezentate în Consiliul Judeţean şi consiliile locale. Sunt onorat să formez această echipă alături de prim-vicepreşedinţii partidului şi patru primari liberali, toţi dedicaţi negocierii în beneficiul maramureşenilor şi al judeţului nostru", a arătat Ionel Bogdan.

Acesta a subliniat că, în urma scrutinului electoral din luna iunie, PNL a obţinut 9 primării în plus.

"Am înregistrat şi pierderi în aceste alegeri, dar am şi câştigat. Avem 9 primării în plus, în total 32 de primari liberali care vor dezvolta pe mai departe comunităţi importante din Maramureş", a mai spus Ionel Bogdan, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016