REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Prețuri cu plus și condiții cu minus, pe ruta Mangalia - Negru Vodă!

Prețuri cu plus și condiții cu minus, pe ruta Mangalia - Negru Vodă!

Replica API 11 februarie 2022 | 00:31 6772

Noile prețuri implementate de firma care se ocupă de transportul în comun pe ruta Mangalia – Negru Vodă au stârnit controverse în rândul clienților. Oamenii s-au revoltat și au specificat faptul că, având în vedere banii pe care patronii firmei îi percep, atât pe biletul pentru o cursă, cât și pentru abonamentele lunare, condițiile de transport nu sunt nici pentru un sfert din suma cerută.

Microbuzele care circulă pe ruta Mangalia – Negru Vodă au creat controverse în rândul navetiștilor, din cauza schimbărilor propuse de noua firmă care a preluat licența pe zonă.

Până acum ceva timp, de transportul de pe ruta Mangalia- Negru Vodă se ocupau două firme, și anume CDM, ce asigura transportul dintre Mangalia și Negru Vodă, și CTN, ce asigura transportul Mangalia – Cotu Văii. Din cauza faptului că firma CDM a pierdut licența de transport, firma CTN a preluat ulterior transportul pe ruta Mangalia – Negru Vodă.

La începutul lunii februarie a.c., firma de transport a făcut public noul tabel de prețuri, atât pentru biletele de călătorie, cât și pentru abonamentele lunare.

Din cauză că aceasta a mărit prețul călătoriilor, clienții s-au revoltat.

O clientă din Mangalia a ținut să precizeze faptul că acel traseu este folosit și de copiii din satele apropiate, pentru a putea ajunge la liceele din oraș, și foarte mulți dintre ei nu-și mai permit să plătească noile abonamente.

Femeia a declarat că, pe lângă prețurile mărite, condițiile nu sunt nici pe departe la nivelul așteptărilor. Când se strâng mai mulți oameni, pentru a prinde cursele spre casă, se înghesuie în autobuz, fără a se mai respecta nici un fel de distanțare socială, iar dezinfectantul lipsește cu desăvârșire.

Este de strigător la cer cât de mult au mărit biletul, pornind de la suma de 5 lei pana la Cotu-Văii, acum ajungând la 9 lei! Să zicem că mai puneau 1 leu, 2, dar aproape au dublat suma! Sunt copii care de abia își permit să facă naveta că să ajungă la școală. Sunt părinți care muncesc pe 20 de milioane pe lună, cum poți sa mărești în halul ăsta costul unui abonament? Ce fac copii aceia de la Negru-Vodă care fac naveta la Mangalia? Cum poți sa le ceri 500 de lei lună pe 44 de tichete, cu condiția de a le folosi doar în acea lună?”, a spus femeia.

Condițiile oferite de ei nu sunt nici pe un sfert din banii care ni se cer pe o singură rută! Au scos microbuzul care făcea Mangalia-Cotu Văii și au lăsat doar unul singur care face întreaga rută, Mangalia-Negru Vodă! Microbuzele pleacă din Mangalia din oră în oră, sunt foarte mulți oameni care rămân în picioare pentru că nu mai sunt locuri, nu se asigură dezinfectant și multe altele!!! Pentru ce să plătim atât de mult?”, a mai spus aceasta.

Vom reveni

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ia sa nui aprobe primari autorizatia sa vezi k nu intra sau sa dea drumu la al 2 traseu se linge p bot.spargeti microbuzele k in CUMPANA sa vezi cum se recleaza cu totu diar nu toti primari au ouale lu GAJU
1
0
Daca nu va permiteti, mergeti in plm cu bicicleta!
1
4
Aceste rute au fost deservite candva de doi mari operatori ,inteprinderi de Stat . ''Democratia'' si '' licitatiile corecte'' le-au desfiintat. Binenteles ca si pasagerii au avut un rol important....nu mai mergem cu conservele comuniste , mergem cu privatii ca avem conditii....poftim , conditii !
6
1
In zonele alea, vai de capul lor
9
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303