REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Prețuri piperate în stațiunea Costinești!

Prețuri piperate în stațiunea Costinești!

Replica API 3 iulie 2022 | 00:00 2592

Turiștii care aleg să-și petreacă vacanțele în zona de sud a litoralului românesc trebuie să știe că prețul cazării, cât și al mâncării, concurează cu prețul pe care l-ar putea achita, spre exemplu, și în partea nord, fiind vorba despre Mamaia. Astfel, cei care doresc să facă o astfel de alegere, trebuie să se pregătească să scoate destul de mulți bani din buzunar. Spre exemplu, la un restaurant stuat pe faleza din Costinești, o cină pentru 2 persoane poate să depășească lejer suma de 200 de lei.

Stațiunea Costinești, cunoscută drept stațiunea tineretului, pare să reînvine de la un sezon la altul, drept dovadă stând numărul mare de turiști care aleg să-și petreacă sejurul aici.

Atât prețul pentru cazare cât și cel pentru mâncare este mult mai mare față de anii trecuți. Iată că pentru sezonul estival 2022, sudul litoralului „piperează” prețurile, unele dintre stațiuni depășind chiar locații vestite din partea de nord, precum Mamaia.

Spre exemplu, la un restaurant localizat pe faleza din stațiune, prețul pentru o porție de paste se situează între 35 și 47 de lei.

Cine își dorește o pizza trebuie să scoată din buzunar între 32 și 48 de lei. Și în cazul preparatelor la grătar prețurile sunt destul de piperate.

Preparatele din carne sunt peste 32 de lei, iar cele din pește au prețuri cuprinse între 18 și 47 de lei.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am Opel si merge foarte bine
1
0
Am fost anul trecut, in afara de aglomeratia de pe plaja, mi-a placut totul. Preturile sunt cam la fel peste tot
0
0
ieri amdat la vama 39 demlei ptr doua beri la halba si una fara alcool,la o aa zisa terasa proaspat deschisa,care se lauda si cu placinta dobrogeana.I.a! zis patronului ca preturile cam mai,si mi.a zis ca sint preturi de vama.Imi venea sa.i spun,si cu ce te lauzai,georgelnu vezi cemingramadire de boscheti si aglomeratie pe asa zisa plaja?sa platesc ptr mizeria aia?sinteti sanatosi la capluati.le banii drogalailor,eu nu mai cumpar nimic de la ei,vin cu berea de acasa!ue ba,saracie si faliment din inima!!!!
0
0
Statiunea tineretului era inainte de 89 acum e o maneloteca plina de samantari ghertzoi si pitipoance manelizate .
1
0
Skizofrenicii de la curtea constitutionala sa decida ca nu este ok sa existe discrepante mari de salarii intre bugetari si angajatii de la privati , iar ticketele de vacante sa fie date tuturor nu doar la puturosi !
0
0
Este nevoie de solidaritatea tuturor romanilor ca patronii sa aiba cat mai mult profit si astfel sa se spuna ca Romania progreseaza. Salarii cat mai mici,pensii cat mai jos fata de linia de supravietuire,preturi europene sau mai mari,asta e cheia succesului.Restul nu conteaza. Si nu mai plecati in strainatate,fiti patrioti si asigurati bunastarea stabilor!
0
0
Tara vinduta strainilor si nu a fost condamnat nici-un infractor.
0
0
Nu este normal ca preturile sa creasca, in raport cu preturile de la raft?!?! Cum altfel sa ramana in picioare afacerile, daca nu tin pasul cu scumpirile generale? Cand era "statiunea tineretului" si uleiul era 3 lei, la raft. Nu mai bagati bete in roate ampoolea. Cine isi creste pretul in meniu, o face asumat. P.s: 57 lei ptr 250 gr muschi de vita e sub MAMAIA, SUB CONSTANTA
0
0
Deci au ajuns cipanzeii si acolo, incepe jaful.
0
0
a fost odata statiunea tineretului . nu mai traiti in trecut
0
0
vreti s a va ... parliti, trebue s a si platiti!
0
0
O statiune imputita, aglomerata si plina de tzaranoi...
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513