REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Lun., 14 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6882
19.7° Constanța Luni, 14 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6882
 

Prezidențiabilii fac potecă la Iași pentru hramul Sf. Parascheva și se roagă pentru o minune!

Prezidențiabilii fac potecă la Iași pentru hramul Sf. Parascheva și se roagă pentru o minune!

Mirela PASCAL 14 octombrie 2024 | 08:37 953

Oameni politici şi-au anunţat prezenţa la Iaşi, la slujba Sfintei Liturghii organizate luni la Catedrala Mitropolitană de prăznuirea hramului Sfintei Cuvioase Parascheva, informează Agerpres.

Prezidentiabilii fac poteca la Iasi pentru hramul Sf. Parascheva si se roaga pentru o minune!

La Iaşi, la oficierea Sfintei Liturghii vor fi prezenţi preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, preşedintele USR, Elena Lasconi, fostul secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană, preşedintele PMP, Ludovic Orban, dar şi fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu. Toți 6 candidează la alegerile prezidențiale.

Prezidentiabilii fac poteca la Iasi pentru hramul Sf. Parascheva si se roaga pentru o minune!

 

Luni, ziua de prăznuire a hramului Sfintei Cuvioase Parascheva, slujba Sfintei Liturghii va fi oficiată, începând cu ora 9,30, pe un podium amplasat la limita cu Pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt, în dreptul Altarului Catedralei Mitropolitane.Slujba liturgică va fi oficiată de mai mulţi ierarhi din Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, cât şi din alte Biserici Ortodoxe Surori, răspunsurile liturgice fiind oferite anul acesta de Corul Operei Naţionale Române din Iaşi.

Prezidentiabilii fac poteca la Iasi pentru hramul Sf. Parascheva si se roaga pentru o minune!

șI Gigi Becali, patronul FCSB, a decis să meargă la pelerinajul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași. Finanțatorul campioanei României a zburat de urgență în Moldova după ce a fost invitat de un politician cunoscut.

UPDATE 9.25.

Premierul Marcel Ciolacu și ministrul Sănătății Alexandru Rafila au ajuns la catedrală. Sunt acolo și Ludovic Orban și Mircea Geoană, cel din urmă stă la tribuna oficială.

Autorităţile se aşteaptă ca la această slujbă să asiste câteva mii de persoane. În zona centrală a Iaşiului au fost montate mai multe ecrane, pe care oamenii vor putea urmări slujba de la Catedrala Mitropolitană.

Peste 50.000 de credincioşi stau la coadă câte 16 ore că să aibă apoi sanşa pentru doar cateva secunde să treacă pe la raclă să se închine. Peste zi, coada de pelerini s-a întins pe 7 kilometri.

Astăzi, pelerinii vor primi o masă caldă, iar toți elevii și profesorii din județul Iași au zi liberă, prin decizia Inspectoratului Școlar Județean.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Simiona face ca Puff Daddy?sau doar nasii fac ca Ciuca si ca baiatul lui Ciolacu?Fata Elenei Lasconi prefera scoica nu stiuletele?Ce societate de bolnavi
4
0
Votați voi toți hoți(corupți, clanuri politice ) și după aceea mergeți și pupați toate oasele și așteptați că Dumnezeu să vă facă dreptate și să aveți sănăt**e într-o țară coruptă
4
1
prostesti miloane de p****i.
5
1
Sergiule, vezi ca gresesti grav. Mai bine te pazesti de lupii in piei de oaie, care fura si mint de peste 30 de ani in tara asta.....
5
2
Pai se putea sa ca politicieni sa lipseasca de la o sarbatoare creshtina unde sau adunat o gramada de romani,defapt ce ashteptari sa ai de la politicieni daca la cat de avizi sunt dupa bani si majoritatea preotzilor se folosesc de credintza oamenilor in Dumnezeu,caci la cum se poarta nu pot sa spun ca ashtia traiesc cu frica de Dumnezeu in saracie si umilintza fatza de aproapele lor,ce dragoste fatza de aproapele tau ai tu popa daca cand te intalneshti cu un credicios ii intinzi omului mana sa ti-o sarute,va credetzi cumva sfintzi in viatza ?,adica preotzi ashtia fac exact ce le-a spus ISUS apostolilor sa nu faca:"caci nici unul dintre voi nu este sfant ci numai Tatal din ceruri si Cel trimis de El",voi suntezi uni pentru altzi fratzi".
6
0
politrucii se roaga sa le ia dzeu mintile romanilor, sa-i voteze iar. a-ti facut un sondaj, cine a fost sf parascheva, cine i-a adus moastele la iasi?
5
0
Astia trebuie sa se lepede de satana intai. Ce cauta haita de Lasconi acolo?
8
2

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445