REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Prietenia, nu relaţiile romantice, subiectul comediei ''Babes'', regizată de Pamela Adlon

Prietenia, nu relaţiile romantice, subiectul comediei ''Babes'', regizată de Pamela Adlon

A.F. 20 mai 2024 | 00:00 112

Regizoarea Pamela Adlon consideră că obsesia Hollywoodului cu filmele de dragoste s-a estompat şi a lăsat loc mai multor poveşti despre prietenie, aşa cum este şi comedia regizată de ea, ''Babes'', scrie Reuters.

 Prietenia, nu relatiile romantice, subiectul comediei ''Babes'', regizata de Pamela AdlonPamela Adlon

''Timpul poveştilor de dragoste a trecut. Prieteniile sunt acum la modă'', a spus Adlon, actriţă recompensată cu Emmy şi cocreatoarea serialului ''Better Things''.

''Cred că oamenii îşi vor da seama de acest lucru. Multă lume crede că eşti incomplet dacă nu ai un partener, iar o familie e incompletă dacă nu are doi părinţi, dar nu e aşa'', a adăugat ea.

''Babes'' povesteşte călătoria către maternitate a două prietene - Eden, interpretată de Ilana Glazer, cunoscută pentru ''Broad City'', şi Dawn, interpretată de Michelle Buteau - după ce Eden rămâne însărcinată în urma unei aventuri de o noapte şi apelează la sprijinul lui Dawn, care este deja mama a doi copii.

Filmul, distribuit de Neon, va avea premierea pe marile ecrane vineri.

Adlon, Glazer şi Buteau sunt la rândul lor mame şi au valorificat experienţa din viaţa reală pentru a presăra povestea filmului cu o combinaţie de comic şi momente emoţionante.

''Fiecare avem o perspectivă unică despre ce înseamnă să fii părinte şi toate trei ne-am inspirat din asta şi am rememorat detalii din experienţa lui Michelle, care are gemeni, Ilana, care a dat naştere primei ei fiice, iar eu, care sunt mama a trei fete'', a spus Adlon.

Cele trei au scos în evidenţă problemele specifice cu care se confruntă personajul Eden, care este mamă singură.

''E destul de terifiant când încerci să fii părinte alături de un partener, să ai un susţinător, şi cu atât mai mult când eşti singur. Mi-am spus, 'Uau, e atât de curajoasă''', a spus Buteau despre Eden.

Buteau a adăugat că îşi dorea ca personajul interpretat de ea, Dawn, să o sprijine mai mult pe Eden.

Pentru Glazer, care este actriţă de stand-up, ''Babes'' a fost o oportunitate interesantă de a le arăta privitorilor că nu toată lumea are o familie convenţională.

''Prietenii îţi sunt într-un fel parteneri de viaţă. Trebuie să discuţi decizii de viaţă cu prietenii, acesta a fost cumva punctul sensibil pentru noi'', a spus ea.

Buteau, care este la rândul ei stand-up comedian, spune că normele privind familiile s-au schimbat de-a lungul timpului, iar rudele de sânge nu sunt singurele considerate familie în ziua de azi.

''Îmi sun prietenii, familia aleasă, pentru că, în urmă cu multe generaţii, familia era cu adevărat numeroasă, iar toţi locuiau foarte aproape unii de alţii şi te ajutau să-ţi creşti copilul. Lucrurile nu mai stau aşa'', a spus ea. ''Prietenii fac asta'', citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436