REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Prim-ministrul interimar NICOLAE CIUCĂ a fost decorat în gradul de OFIȚER

Prim-ministrul interimar NICOLAE CIUCĂ a fost decorat în gradul de OFIȚER

Replica API 16 decembrie 2020 | 23:56 2036

Prim-ministrul interimar Nicolae Ciucă a fost decorat marți, 15 decembrie, cu Legiunea de Merit, în grad de ofițer, pentru recunoașterea meritelor din timpul desfășurării activității de șef al Statului Major al Apărării, din perioada ianuarie 2015 – decembrie 2019.

Excelența Sa Ambasadorul SUA în România Adrian Zuckerman a precizat că Legiunea de Merit este cea mai înaltă decorație pe care forțele armate ale SUA o pot acorda unei persoane care nu este cetățean american.

,,Îl felicit pe prim-ministrul interimar pentru această decorație și pentru ceea ce a făcut pentru Armata României. Am participat la ceremonie alături de președintele României Klaus Iohannis, fostul prim-ministru Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, ministrul Finanțelor Publice Florin Cîțu, ministrul Justiției Cătălin Predoiu și ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale Adrian Oros.”, declară ministrul economiei, energiei şi mediului de afaceri, Virgil Popescu.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca premierea a fost facuta pentru semnarea viitoarelor contracte cu armata americana !!! Cu ocazia asta poporul roman o ia in mana. Pentru ca daca vine bolsevicul peste noi americanii se tireaza !!! Muie cu cacat !!!
1
1
A decorat Iohannis juma' de tara!Presedinte de cacao! Dintre toti presedintii Romaniei pe care i-am vazut in functie,el si Emil Constantinescu au fost cei mai slabi!
2
2
SA II IMPLU GUSA CU KAKAT LU CIUCA SA ma apuce de CIUKUREL!! vorba cuiva DAIAS KAKATUL LA LINS SI CU LIMBA PE PAINE LA INTINS!!!
1
1
generali, amirali de carton si alte papusi gonflabile! Sa va faca ofiteri superiori, doar pe timp de razboi, nu pe timp de pace! P aia care au luptat si povestesc istorie, ii ascundeti si i faceti plutonieri...Fmmv in gura de javre! SARS 2 si 3 si 4 sa faceti toi! Javre ce sunteti
4
2
Saraciile sa-si vada fiecare de cantarola lui.Nu aveti voi capacitatea de-a judeca sef de stat major general,ministrul apararii,ambasador USA,presedinte.paduchilor!
3
5
O medalie de 3,9 mld. de dolari. Nu i misto!
5
2
grasi care nici sa gafae numai poate te gandesti la banii care i cheltue poporul pe ei asa zisii eroi !Faptele lor de eroism stau sub slana groasa , in burtile rasfrante si cele doua gusi militarul de cariera pana la moarte trebue sa fie suplu, vioi si bine instruit sa ti fie drag sa l privesti orcand!
6
2
de un general avansat la apelul de seara al bocancilor
5
3
Pentru ei daca era decorat de Rusia ar fi fost super ok...
3
4
Nu mai are voie lumea sa exceleze in meserie si sa se bucure de apreciere ca sunt saraci in lume? Esti spalat pe creier cu tantrum rosa sau ce m.m ai
4
8
Statul Roman,obez,nu a fost la razboi,dar nu cred ca il trimite la 180 kg,oricum va sta in spatele frontului si va comanda de la popota cu ospatar personal si bucatar iar sodatii vor manca din gamela.
6
3
...isi da foc in fata MINISTERULUI MUNCII...iar voi va acordati distinctii..nu va mai saturati...RUSINE..RUSINE...
8
3
P.N.L.-istii isi acorda distinctii singuri ! Cantecul lebedei ! Ce fapte de eroism pt. Popor a facut carnatul asta ?
8
6

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436