REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
20.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Prima imagine cu amantul Oanei Lis. Chiar ea a făcut-o publică

Prima imagine cu amantul Oanei Lis. Chiar ea a făcut-o publică

A.F. 10 august 2023 | 00:00 988

A apărut prima imagine cu amantul Oanei Lis. Chiar ea a postat-o pe una dintre rețelele de socializare, ieri, cu ocazia „Zilei Internaționale a Orgasmului". Fotografia le-a stârnit amuzamentul celor care o urmăresc pe aceasta. Ce a determinat-o pe simpatica vedetă să facă acest lucru.

Prima imagine cu amantul Oanei Lis. Chiar ea a facut-o publicaOana şi Viorel Lis

Ce a determinat-o pe Oana Lis să facă această postare

De când Viorel Lis, fost prefect al Capitalei, s-a îmbolnăvit, a înaintat în vârstă și a rămas și fără bani, criticile la adresa soției sale s-au înmulțit. Mulți oameni din mediul online au tot acuzat-o pe aceasta că nu îi este fidelă lui Viorel Lis. Sătulă de toate răutățile, vedeta a ripostat în felul ei.

Așa că, Oana Lis a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook, blurată, în care aceasta a ținut să precizeze, în glumă, că în imagine este ea și amantul său. 

„De ziua orgasmelor, m-am decis sa pun o poză cu amantul meu drag! Fetelor, sa nu mi-l deocheaţi vă rog!!!", a scris Oana Lis, alături de fotografia blurată pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook.

Prima imagine cu amantul Oanei Lis. Chiar ea a facut-o publica

Chiar este ea în fotografie?

În realitate, în fotografie ea nici măcar nu apare. Totul a fost o glumă de-a vedetei, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani. Greutățile prin care a trecut Oana Lis de când soțul ei este bolnav se pare nu doar că au întărit-o pe aceasta, dar au determinat-o să nu-i pese deloc de ceea ce vorbesc oamenii.

Până la urmă, doar ea știe cât de greu îi este și niciunul dintre cei care o critică nu i-au întins vreodată o mână de ajutor, iar seara când rămâne cu gândurile sale ... ce să vezi, nu apare nimeni să-i spună o vorbă bună. 

Și faptul că este o femeie asumată și care are încredere în propriile forțe au ajutat-o să intre în inimile oamenilor, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orice femeie tânără ar face la fel, când are lângă ea un bărbat în vârstă și bolnav. Logic și normal.
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768