REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.2° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
31.2° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Prima ofertă scrisă a venit: Radu Drăgușin, față în față cu transferul carierei

Prima ofertă scrisă a venit: Radu Drăgușin, față în față cu transferul carierei

Victor ROTARU 30 noiembrie 2023 | 00:00 1119

Radu Drăgușin (21 de ani) este cel mai căutat jucător al naționalei României și ar putea face pasul către Premier League în perioada următoare.

Prima oferta scrisa a venit: Radu Dragusin, fata in fata cu transferul cariereiRadu Drăgușin

Fundașul central tocmai și-a prelungit contractul cu Genoa, care i-a stabilit și prețul: 30 de milioane de euro. Prima echipă gata să plătească această sumă pentru a-și asigura serviciile internaționalului român este Newcastle.

"Coțofenele" au înaintat deja o ofertă scrisă pe adresa lui Radu Drăgușin, care se ridică la 30 de milioane de euro, exact suma solicitată de Genoa. În ultima vreme s-a scris despre interesul mai multor formații din Premier League pentru stopperul naționalei României, printre care Arsenal, Tottenham sau West Ham, însă Newcastle este prima formație care a "acționat".

Genoa nu a oferit încă un răspuns și se gândește deja că ar putea face o "licitație", pentru a obține o sumă și mai mare, în condițiile în care și alte echipe sunt gata să "bată la ușă".

Radu Drăgușin ar deveni cel mai scump fotbalist român din istorie, dacă va pleca de la Genoa pe 30 de milioane de euro. Recordul îi aparține acum lui Adrian Mutu, după transferul de la Parma la Chelsea, din 2003, făcut pentru 19 milioane de euro.

Radu Drăgușin nu s-a ferit să spună că își dorește ca pe viitor să evolueze în Premier League, cel mai puternic campionat de fotbal din Europa.

"Premier League e campionatul care îmi place. E un campionat pe care-l urmăresc și sper ca în viitor să ajung acolo. Voi lua o decizie când va fi cazul", a spus Drăgușin, potrivit digisport.ro

  • 10 milioane de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, potrivit transfermarkt.com. 
  • 15 meciuri a jucat Radu Drăgușin la Genoa în acest sezon
  • Un gol și o pasă de gol a reușit Radu Drăgușin

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa fie modest si muncitor.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712