REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Prima reacție a Ginei Matache despre presupusul divorț al fiicei sale, Oana Matache cu Răzvan Miheț: "Sunt alegerile ei!"

Prima reacție a Ginei Matache despre presupusul divorț al fiicei sale, Oana Matache cu Răzvan Miheț: "Sunt alegerile ei!"

Valentina CAMARA 18 februarie 2023 | 00:00 932

Gina Matache vorbește despre presupusul divorț al fiicei sale, Oana Matache cu Răzvan Miheț. Recent, Oana Matache a fost surprinsă de paparazzii  în timp ce se săruta cu un alt bărbat și cei doi aveau gesturi tandre. Gina Matache a avut prima reacție cu privire la căsnicia Oanei Matache cu fostul partener.

Prima reactie a Ginei Matache despre presupusul divort al fiicei sale, Oana Matache cu Razvan Mihet:

Vestea că sora Deliei Matache a divorțat în secret a luat prin surprindere pe toată lumea, asta după ce paparazzii SpyNews.ro au surprins cele mai tari imagini cu Oana Matache și noul iubit. Cei doi au fost surprinși în timp ce aveau gesturi tandre și se sărutau. Relația nu ar fi recentă deoarece Oana Matache le-a prezentat noul partener copiilor, iar cei doi locuiesc împreună.
Prima reacție a Ginei Matache despre presupusul divorț al fiicei sale

Gina Matache a avut prima reacție despre presupusul divorț al fiicei sale, Oana Matache și a menționat că nu vrea să ofere declarații fără acordul tinerei despre acest subiect deoarece susține că sunt alegerile ei.

 ''Nu pot să vorbesc în numele ei. Pur și simplu nu am voie să vorbesc despre viața ei. Este viața ei, sunt alegerile ei.'', a declarat Gina Matache, pentru unica.ro.

Oana Matache, primele declarații după ce a fost surprinsă cu un alt bărbat

Oana Matache era căsătorită cu soțul ei, Răzvan Miheț, de șase ani, iar cei doi au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță, însă recent a fost filmată de paparazzii SpyNews.ro, care sunt mereu la curent cu exclusivitățile momentului, în timp ce se săruta cu un alt bărbat. Contactată de reporterii Spynews.ro, Oana Matache nu a vrut să ofere declarații cu privire la acest subiect.

”Nu am niciun comentariu, nu vreau să vorbesc, aș vrea să nu mai fiu sunată”, a spus Oana Matache, sora Deliei, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303