REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 15 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6853
14.8° Constanța Duminică, 15 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6853
 

Prima reacție a ÎPS Teodosie după ce a fost sancționat de Sfântul Sinod

Prima reacție a ÎPS Teodosie după ce a fost sancționat de Sfântul Sinod

Victor ROTARU 1 martie 2024 | 11:14 2184

Arhiepiscopul Tomisului ÎPS Teodosie a avut o primă reacție, vineri dimineață, după ce a fost sancționat de Sfântul Sinod cu „dojană sinodală scrisă” pentru „răzvrătire și indisciplină”.

Prima reactie a iPS Teodosie dupa ce a fost sanctionat de Sfantul SinodÎPS Teodosie

„Nu vorbim acum de mitropolie, ne rugăm. Ne pregătim de Postul cel Mare și fiecare zi din lume. Nu comentez acum, merg la slujbă”, a declarat vineri dimineață ÎPS Teodosie.  Întrebat dacă este obosit din cauza programului încărcat, acesta a spus: „Nu, așa e tot timpul”.  Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române l-a sancționat joi pe Arhiepiscopul Tomisului ÎPS Teodosie cu „dojană sinodală scrisă” pentru „încălcarea ordinii statutare a Bisericii și tulburarea păcii din viața Bisericii și a societății, prin acte de răzvrătire, indisciplină și presiune publică”.

„Sfântul Sinod aprobă ca, potrivit art. 5C lit. a din Regulamentul autorităților canonice disciplinare și al instanțelor de judecată ale Bisericii Ortodoxe Române, Înaltpreasfințitul Părinte TEODOSIE, Arhiepiscopul Tomisului, să fie sancționat cu dojană sinodală scrisă (avertisment sinodal scris) pentru încălcarea ordinii statutare a Bisericii și tulburarea păcii din viața Bisericii și a societății, prin acte de răzvrătire, indisciplină și presiune publică”, potrivit unui comunicat de presă. De asemenea, comunicatul precizează că dacă acesta va recidiva, va fi „trimis în judecata Consistoriului Arhieresc Prim”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si si si penetrat anal nu nu. Binenteles k el si a dorit mult asta pt care sa si prezentat făr de chiloți Și cu buzele umede pt o eventuală felatie.
1
0
Prima erectie spuneti,la vîrstă lui trebuia demult sa o aiba.Dar scuze el ii dosniac ii place atiit de mult analul de a uitat ce ii aia erectie
2
0
Muulta MWYE CU KKKKKKKAT SHPAGOVEA NULUI SPURKAT!! Mas pawla in el
1
0
El nu are Erectie nici primo nici secondo. El el doar suge si o îndeasă in rect pe toata atîta cita e.
2
0
Trageti hora nu fiti hoti sa o avem in sinod cu toti. Circ de maimute cu mercedes, vai mama noastra, avea dreptate Lenin ca religia este opium pentru popor! Toti bulanetii si norocosii inparte iertare si viata vesnica in schimbul multor lovele luate de la toti dobitocii care pot sa conceapa ca poti ajunge in rai via popoii de la televizor! Vrednici este ei ca si dragnea.
0
1
toti dezaxatii, frustatii pot scrie ce vor in virtutea mintii lor bolnave!
0
5
Aricolul 1 , aliniatul 1din ''Consistoriului Arhieresc Prim''sa fa targ M.U.I.E la toti barbosiii cu sutane !
4
1
Dojana arhiereasca un avertisment pentru un înalt ierarh mi se pare prea putin. Daca era un simplu preot era caterisit maxim. Sper ca din acest eveniment sa reflecteze situatia discrepanta dintre varfurile din BOR și credinciosi. Sa lase luxul si traiasca conform votului saraciei. Nu cu Mercedes limuzina, vila cu etaj si servitori... Rusine IPS Teodosie.
8
1
Ciocul mic.
10
1

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245