REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Prima reacție a lui Cabral, după ce emisiunea lui a fost înlocuită, cee a spus despre Cosmin Seleși: „Mi-a cam dat cu niște bătăi de inimă mai rapide”

Prima reacție a lui Cabral, după ce emisiunea lui a fost înlocuită, cee a spus despre Cosmin Seleși: „Mi-a cam dat cu niște bătăi de inimă mai rapide”

Valentina CAMARA 14 decembrie 2022 | 00:00 819

Cabral este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România. Acesta s-a făcut repede remarcat și iubit de către public datorită carismei, naturaleții și umorului său. Vestea retragerii vedetei din televiziune i-a întristat pe fanii acestuia.

Cabral, prima reacție după prima ediție a emisiunii prezentată de Cosmin Seleși

În urmă cu ceva timp, Cabral a făcut o veste neașteptată și care i-a întristat pe oamenii care se uitau la emisiunea prezentată de el.

Îndrăgitul prezentator s-a retras din televiziune, iar emisiunea moderată de acesta a fost înlocuită de alta. Recent, a avut loc prima ediția a emisiunii, iar Cabral a vrut să împărtășească cu cei care îl apreciază ceea ce a simțit în ultima perioadă. Acesta a mărturisit că a fost foarte fericit să vadă câți oameni apreciază show-ul al cărui moderator a fost timp de 7 ani.

„Am citit până acum un potop de comentarii despre ce spun românii. Și, de ce să mint, mi-a cam dat cu niște palme transpirate și bătăi de inimă mai rapide să citesc cum atâția oameni apreciază o emisiune la care lucrez de șapte ani.

Șapte ani, da. Peste 1600 de episoade difuzate. Multă muncă. Dar și muuuulte familii mișto, mult râs și multe clipe de calitate. Deci… n-avea cum să nu crească inima-n echipa noastră și-n mine, citind atâtea aprecieri. Pentru care mulțumesc frumos”, a scris prezentatorul pe rețele.

Ce părere are Cabral despre noua emisiune

Pe lângă sentimentele pe care le-a avut, Cabral a mai vorbit și despre părerea sa cu privire la noua emisiune. Vedeta a spus că îi cunoaște pe cei care lucrează în spatele producției și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. Potrivit acestuia sunt oameni care știu ceea ce fac, la fel și prezentatorul, Cosmin Seleși.

În același timp… mi s-a cam creponat inima când am văzut reacțiile declanșate de noul proiect. Și regret că a fost așa primul val de comentarii. Și sper ca pe parcursul acestei săptămâni să se schimbe impresia. Știu echipa care a produs emisiunea asta… și e o echipă bună și care știe ce face. Și-l știu și pe Cosmin. Și el știe ce face. Cred sincer că reacția asta inițială este legată de faptul că emisiunea a avut peste 1.600 de ediții pe post”, a mai scris moderatorul, potrivit wowbiz.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510