REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 6 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6844
21.4° Constanța Vineri, 6 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6844
 

Prima reacție a lui Ionel Ganea, în urma scandalului cu vecinul său

Prima reacție a lui Ionel Ganea, în urma scandalului cu vecinul său

Deria ISLEAM 6 septembrie 2024 | 14:43 897

Ionel Ganea, fostul fotbalist cunoscut pentru temperamentul său exploziv pe teren, se află acum în mijlocul unui scandal în viața personală. În urma unei altercații cu un vecin, Ganea s-a ales cu un ordin de protecție emis împotriva sa și este subiectul unei anchete penale desfășurate de IPJ Ilfov. Incidentul, care a pornit de la un conflict legat de drumul de acces către proprietatea sa, a escaladat într-un schimb de replici dure, culminând cu acuzații de agresiune fizică. În timp ce fostul atacant își apără poziția, autoritățile continuă investigațiile, iar tensiunile par să atingă un nou punct critic.

Prima reactie a lui Ionel Ganea, in urma scandalului cu vecinul sau Ionel Ganea

Ionel Ganea se află în mijlocul unui scandal! Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa după ce noaptea trecută s-ar fi certat cu un vecin. Cum a explicat întreaga situație fostul atacant.

Declarația fostului fotbalist, Ionel Ganea

"Eu am închiriat o casă acolo și răspunderea nu mai e a mea, este a chiriașului. Domnul respectiv și-a pus camere, filmează în curtea mea, în casa mea, la alți vecini, se ia de toată lumea. Drumul de acolo e făcut abuziv, mi-a obstrucționat mie accesul la proprietate, fără acordul meu, fără acordul primăriei și îmi filmează zi de zi în curte în casă. Eu am făcut sesizare la poliție. El stă pe camere în casă și iese și se ia de dumneavoastră, că unde vă duceți, ce faceți, zice că e drum privat. Dar acum nu mai e drum privat, este cale de acces, conform unei convenții din 2002, între foștii proprietari și actualii proprietari. El neavând cunoștintă de această convenție, am avut cu el o altercație verbală. Mai mult, în urma jignirilor pe care mi le-a adresat. Era și soția de față, mai era acolo și lume", a declarat Ionel Ganea pentru Digi 24.

În urma altercației, fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa, iar IPJ Ilfov a deschis un dosar de urmărire penală în acest caz.

Comunicatul transmis de oamenii legii

"Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitor la faptul că unui bărbat în vârstă de 51 de ani i-a fost emis ordin de protecție provizoriu pentru că a agresat fizic un vecin, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitate comunice următoarele: În temeiul unei sesizări formulată în data de 4 septembrie a.c., prin apel 112, polițiștii orașului Voluntari s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, l-ar fi agresat fizic pe un alt bărbat de 54 de ani, pe fondul unei stări conflictuale privind mutarea unui gard poziționat pe drumul de servitute către unul dintre imobile. În conformitate cu legislația în vigoare, polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, în cauză rezultând existența unui risc iminent, context în care, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o durată de 5 zile, împotriva bărbatul de 51 de ani. În cauză, polițiștii orașului Voluntari au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe", se arată în comunicatul oficial al IPJ Ilfov, conform spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tiganul tot tzigan
3
1

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279