REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce s-a spus că ar fi suferit un AVC

Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce s-a spus că ar fi suferit un AVC

Mariana MURAT 25 septembrie 2023 | 17:30 2620

În urmă cu puțin timp, după ce informația potrivit căreia Liviu Dragnea ar fi fost internat în spital, după ce ar fi suferit un accident vasculat cerebral, fostul social-democrat a avut o primă reacție. Cum se simte în prezent Liviu Dragnea.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa ce s-a spus ca ar fi suferit un AVC

Cu doar câteva ore în urmă, Realitatea Plus anunța că Liviu Dragnea ar fi ajuns de urgență, la spital, în pragul unui accident vascular cerebral. Potrivit informațiilor transmise de sursa menționată anterior, fostul lide PSD ar fi chemat ambulanța, iar cadrele medicale din echipajul solicitat ar fi decis să îl transporte la un spital din Capitală pentru a-i fi acordate îngrijirile necesare.

Ce a declarat Liviu Dragnea după ce s-a spus că a ajuns de urgență la spital

La scurt timp după ce sursa menționată anterior a scris că Liviu Dragnea ar fi trecut prin momente dificile după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral, fostul social-democrat a spus cum se simte și care este în prezent starea lui de sănătate.

Acum muncesc în grădină, sunt bine cu sănătatea, Doamne ajută! O să revin în curând cu emisiunea online, mai am de făcut mici cumpărături. Am de gând să încep cu bucătăria politică, e un pamflet, ca să trezesc interesul. Aș face un podcast, da, o să testez terenul, să văd dacă prinde, îmi fac curaj”,a declarat Liviu Dragnea

Așadar, fostul lider PSD nu confirmă informația potrivit căreia ar fi ajuns la spital după ce ar fi avut probleme de sănătate, conform spynews.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dute acasa la gagica ta, lasane
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436