REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
9.9° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Prima reacție a lui Vergil Chițac, după accidentul de pe A2

Prima reacție a lui Vergil Chițac, după accidentul de pe A2

A.F. 30 septembrie 2024 | 20:53 1711

După accidentul rutier de pe autostrada A2 în care a fost implicat, primarul Vergil Chițac a avut o primă reacție, subliniind că atât el cât și șoferul autoturismului sunt fără probleme deosebite și a mulțumit medicilor de la Spitalul Județean Constanța și echipei de intervenție pentru promptitudine.

Prima reactie a lui Vergil Chitac, dupa accidentul de pe A2imagine de la locul accidentului

„O veste bună nu vine niciodată singură. (Aproape) întotdeauna este însoțită și de o veste mai puțin bună, ar spune Murphy. 

După semnarea contractului de execuție pentru Stadionul Farul, în drum spre Constanța, autoturismul în care mă aflam (pe locul din dreapta spate) a acvaplanat și s-a izbit de parapet.

Prima reactie a lui Vergil Chitac, dupa accidentul de pe A2Vergil Chițac

Atât eu cât și șoferul suntem teferi, fără fracturi sau probleme deosebite. 

Le mulțumesc doctorilor de la Spitalul Județean Constanța și echipei de intervenție. S-au comportat și au acționat exemplar“, a transmis primarul Vergil Chițac.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mor caii cand vor javrele
0
0
Medicii sunt de 2 feluri, medici rezidenti, aia de fac de garda noapte de noapte pt 200lei, banii astia ii face un frizer in 2 ore. Fac si eu ce pot, de invatat nu ii invata mai nimeni, cine ar trebuie sa ii invete dorm linistiti, marea profesoara Ghinea, in afara de nora ei care a devenit specialista n a invatat pe nimeni scropia Hematologie. o scarba de om. desi e platita pentru functia care o detine. si 2. Specialistii care au luat post in spital pe pile si relatii ,m********i, ca ei sunt peste tot, ei se ajuta intre ei, nu ca prostii de romani sa si dea in cap... Tampiti sa faca de garda cand ei pot face banii iaia in privat in 20minute. 12 ore pt 200lei? sa faca prostii de rezidenti romani
2
1
O veste buna era daca medicii nu mai aveau ce face!
8
5
Medicii de la Judetean s-au comportat exemplar ca esti primar, cu oamenii de rand se comporta mizerabil, nu le acorda nicio atentie, ii lasa sa moara la Urgenta, nu-s in stare sa dea un diagnostic corect.
30
1
Prima ta reactie ar trebui sa fie altfel, sa-ti pui întrebarea de ce s-a întâmplat asta după ce ai triplat taxele etc. Poate înveți ceva din asta, ca altfel karma te va lovi mai rau.
25
4

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515