REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.8° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.8° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Prima sală de sport din 2 Mai, construită de la zero, a fost inaugurată!

Prima sală de sport din 2 Mai, construită de la zero, a fost inaugurată!

Replica API 16 aprilie 2022 | 00:30 1034

Copiii din 2 Mai au la dispoziție de vineri, 15 aprilie a.c., un loc special pentru orele de sport! După ce construcția fost demarată de Primărie în 2019, vineri a fost inaugurată, la 2 Mai, prima sala de sport destinată copiilor din localitate. Această sală deservește Școală Gimnazială din 2 Mai și are toate dotările necesare pentru că orele de sport să se desfășoare în condiții moderne.

“Este o zi specială pentru noi, locuitorii comunei Limanu. Este momentul pe care l-am așteptat încă din 2019 , atunci când a fost eliberată autorizația de construire a acestei Săli de Sport. Am fost întotdeauna conștienți de importantă acestui obiectiv pentru copiii din localitatea 2 Mai și, iată, că avem încă o promisiune pe care am respectat-o față de comunitatea noastră. Au fost eforturi majore și va recunosc că nu a fost un proces ușor. Dar, iată-ne în față unui vis împlinit! Copiii din 2 Mai au acum o sala de sport modernă, cu toate facilitățile necesare pentru a se antrena și, de ce nu, pentru a face performanță”, susține Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Valoarea proiectului a fost de 2,2 milioane lei, iar fondurile au fost asigurate exclusiv din bugetul Primăriei Comunei Limanu. Sala de sport din 2 Mai va fi, totodată, și baza de antrenament pentru sportivii Clubului “Poseidon” Limanu-2 Mai.

“Limanu este o pepinieră de campioni pentru disciplină – lupte! Facem performanță și acest lucru se vede la fiecare competiție în care sunt înscriși sportivii noștri. Copiii Clubului Posedion au ajuns la campionate internaționale și au reușit performanțe extraordinare! Suntem alături de ei și trăim cu emoție fiecare competiție la care participa, iar de astăzi au și o sala modernă unde să se antreneze, indiferent de sezon”, mai spune Daniel Gheorghe Georgescu.

Tocmai datorită performanțelor înregistrate de sportivii din Limanu, vineri, la inaugurarea sălii de sport au fost prezenți chiar președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pârcălabu, Marilena Dragnea, subprefect, Florentina Cristache director Direcția Județean de Tineret și Sport, Vasile Vicol, președintele Asociației Județene de Lupte, Felix Stroe, senatorul Constanței, Cristina Dumitrescu, deputat de Constanța, dar și Nicolae Moga, cetățean de onoare al comunei Limanu.

“Cunosc rezultatele excepționale ale acestor sportivi și mă bucur că domnul Georgescu s-a ținut de cuvânt și a reușit să construiască o sală de antrenament pentru acești tineri talentați. Cred în talentul lor, iar performanțele se vor vedea și în continuare. Mulțumesc pentru invitație și suntem alături de sportivii Clubului Poseidon și de antrenorii lor. Mult succes și cât mai multe medalii câștigate pentru România”, a declarat Răzvan Pârcălabu, președintele Federației Române de Lupte.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768