REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Primar din judeţul Constanţa: 'Să nu plece Dragnea; statul paralel există'

Primar din judeţul Constanţa: 'Să nu plece Dragnea; statul paralel există'

Replica API 21 septembrie 2018 | 00:13 480

Social-democraţii constănţeni se reunesc, azi, în şedinţă, pentru a stabili mesajul pe care îl vor transmite în contextul tensiunilor de la vârful PSD. În timp ce preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, a făcut deja apel la unitate şi susţinere faţă de actuala conducere a partidului, şi primarul comunei Agigea, Cristian Cârjaliu, a avut ceva de spus. Edilul a fost extrem de tranşant: "Să nu plece (Dragnea -n.r.), pentru că statul paralel există! Din acest motiv sunt toate tunurile puse pe el". Întrebat ce înseamnă statul paralel, Cârjaliu a spus: "Sunt generali de la SRI care sunt acoperiţi în Justiţie şi care nu mai ies la pensie".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici dracu nu l mai voteaza pe sclavul asta !si el e din ala cu familia traditionala i,ubita lui putea sa i fie nepoata!dar frumosul e frumos scuipa l am toti in frunte sa nu i fie de deochi
1
0
Daca ala de la pescarie candideaza si iese nu stiu pe unde si scoate Cristi camasa!cred ca o sa l traga pe roata in mijlocul Agigei pe asfaltul NOU PUS PROST!ar fii PRIMUL OM PE CARE NU L ARE LA MANA CIRJALIU!
3
0
Presedintele Johannis trebuie sa iasa, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corrupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
3
0
ca''se va distruge psd''.nu va faceti griji ca astia migreaza de la un partid la altii de fapt politica din tara noastra e o mare familie.
2
0
Sa vezi ce l freaca astia dupa ce nu o sa mai fie primar!
3
0
Cei care azi se lasa mituiti de functiile si banii lui Dragnea ar trebui sa inteleaga ca, lasandu-l in schimb pe Drangea sa compromita in continuare viitorul partidului, isi vand practic propriile sanse politice pentru viitor. Cand functia se va sfarsi, cand banii lui Dragnea se vor termina, ce le va ramane? Un partid distrus.
5
0
Poate sa faca asta si asfaltari in casa ca lumea tot nu l mai voteaza!a santajat juma de sat !mie unul personal mi a zis ca daca votez cu el si mi conving vecinii ma ajuta cu o autorizatie pentru grajd!dupa alegeri nici nu m a bagat in seama si m a si injurat!
5
0
la inceput nici eu nu credeam asta cu statul paralel dar vazand unde s-a ajuns ii dau dreptate lui dragnea
3
11
Acum la congresul asta su CEX sau ce drak a fost el, acolo unde va intalniti toti care-i avizati favorabil toate hotiile lui dracnea, ati fi avut ocazia sa-i spuneti NU. Nu suntem de acord! Dar ati tacut TOTI! Ati lasat-o singura pe Gabi Firea in fata lu dracnea si la toate cozile lui de topor! TOTI va faceti complicii HOTIILOR lui Dragnea. TOTI.
10
2
ies lucrurile la iveala ia cititi declaratia lui Adrian Tutuianu 28.02.2017 in comisia SRI protocoalele sunt forma legala ,fireasca si normala in cooperarea interinstitutionala Traiasca sefu ,traiasca SRI ul !Ne-am facut treaba noi astia trei !
7
0
Halal asfaltare ..cu oamenii de pe masinile de gunoi !la primavara ne trezim cu noul asfalt in curte adus de ploaie!dar na se lauda cu 1km de asfalt in 15 ani de primar si o biserica din campanie fara curent
9
0
...daca azi nu este debarcat OMU nu e mare suparare.Trebuiesc lasati sa se afunde cu IORDACHE, OLGUTA etc. si la alegeri vor fi praf...
13
0
De ce nu i lasati in pace...au nevoie de liniste .Sa nu i stresam .Credeti ca i usor de trait langa concubine tinere.Trebuiesc si ele plimbate ,imbracate ,o masinuta o casuta,nu fiti ...rai.
11
1
Voi sunteti paraleli, in frunte cu Radulescu Mitraliera.
17
3
pai voi nemernicilor sunteti statul paralel si impreuna va veti incolona spre puscarie. Era puscariasului dragnea apune, tibunalul militar isi face datoria- amanta carmen dan va fi prima care va face cunostinta cu puscaria, nu in calitate de ministru ci de detinut
16
2
eu am furat cat negru sub unghie,jegosule de carjaliu.tu ai furat toata comuna.nu ma las pana nu te trag langa mine.dictatorule.
15
2
Ne meritam soarta
13
2
cea mai mare coruptie la constanta portu plus multe alteel
15
1
hop si lingaii de la Constnta!!!!
21
1
Replica suge bani de la psd
17
2
Alo replica,vedeti ca iar l-a facut ponta vedeta foto pe dragnea.
17
2
Pai tu ce ai fost mai tablagiu ratat? Noroc ca ai fost ctzelushul lui Datie, de care ai uitat apropo, si te-a facut mare. Vali, nu uita de unde ai plecat, de la paza si ordine
16
3
Un maimutoi si alegatorii lui la fel niste primate!
16
3
S-a bagat si Carjaliu in seama,ca chilotu-n c..
27
3
Doar tu esti paralele cu tot ce se imtampla ....in cele 2 sate paralele
28
2
Statul paralel este format din voi doi .
31
10
Facem petrecere dupa ce dam jos dictatorul traiasca stanescu viitorul lider
23
16

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016