REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
26° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Primar PSD, filmat când bate un om al străzii. „Du-te ....! Ieși afară!”. Video

Primar PSD, filmat când bate un om al străzii. „Du-te ....! Ieși afară!”. Video

Mariana MURAT 31 iulie 2024 | 16:57 1065

Imagini revoltătoare într-o farmacie! Primarul municipiului Roşiorii de Vede, Valerică Cîrciumaru, a fost amendat contravenţional în baza legii care sancţionează fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, după ce a fost filmat în timp ce se bate cu un bărbat.

Primar PSD, filmat cand bate un om al strazii. „Du-te ....! Iesi afara!”. Video Imagini cu primarul agresiv
 

În imaginile publicate pe internet şi filmate într-o farmacie se vede cum edilul, împreună cu o farmacistă, îi cere unui bărbat care stă pe un scaun, în farmacie, şi care aparent refuză să părăsească incinta, să iasă din farmacie.


Uitaţi în ce hal miroase, nu scăpăm de el, nu se poate aşa ceva!” se plânge una dintre farmaciste.

Ieşi, bă, de-aici! Du-te afară de aici! Hai ieşi! Ieşi afară, du-te dracu, că chem poliţia acum! Bă, tu n-auzi, du-te dracu de aici, că te dau de-a dura! Du-te dracu! Ieşi afară, du-te dracu”, îi spune edilul bărbatului, în timp ce îl împinge pentru a-l determina să se ridice de pe scaun.

La un moment dat, bărbatul alungat din farmacie îi cere primarului: „Stai, mă cuminte”, după care între cei doi începe o altercaţie, îmbrâncindu-se şi lovindu-se reciproc.

Având în vedere imaginile video apărute în spaţiul public, referitoare la o agresiune fizică, între două persoane de sex masculin, aflate într-o unitate farmaceutică din municipiul Roşiori de Vede, Compartimentul de informare şi relaţii publice al I.P.J. Teleorman este abilitat să comunice următoarele: Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au procedat la efectuarea de verificări în vederea identificării persoanelor implicate şi stabilirii situaţiei de fapt. Ulterior, persoana în cauză a refuzat să formuleze plângere penală, în conformitate cu prevederile Codului de procedură penală. Ambele persoane implicate au fost sancţionate conform Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Teleorman.

Explicația primarului: „Am făcut ce trebuia
Primarul municipiului Roşiorii de Vede a explicat, într-o declaraţie pentru presa locală, că „a făcut ce trebuia”.


A fost un incident, am intrat acolo, nu puteam să întorc spatele şi să plec, mai ales că era o situaţie de care ştiam, farmacista fusese la mine în audienţă de vreo două ori. Ăsta intrase în farmacie, se aşezase pe scăunel şi nu mai voia să iasă. Una din farmaciste se certa cu unul în faţa farmaciei, celelalte se chinuiau să îl dea pe ăla afară. Eu ştiind deja, pentru că eu cunoşteam situaţia, am intrat, iar un altul, în loc să mă ajute, ca să rezolvăm treaba, a început să mă filmeze, ăştia sunt oamenii… În primă fază am vorbit frumos cu el, nu am putut să rezolv şi am sunat la poliţie. Când a văzut că am chemat poliţia, a devenit agresiv, a împins-o pe farmacistă, s-a repezit şi la mine, până a venit poliţia, ce era să fac, să stau să dea în mine? … Eu consider că am făcut ce trebuia”, a declarat Valerică Cîrciumaru, conform stiripesurse.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alea din redacție îl devorau.sunt negadilate de ceva vreme.uite ce au ajuns să promoveze.
3
0
Era sa i-a bataie primarul
3
0
Ar trebui sa-l felicitati! A facut fix ce trebuia sa faca!
9
2
Foarte bine i-a facut! Ala se droga in farmacie, pe scaun, si voi ce naiba vreti? Daca va intra in redactie in halul ala ce faceati? Il invitati la o cafea? :)))
16
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513