REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.8° Constanța Vin., 9 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6816
19.8° Constanța Vineri, 9 August 2024 Anul XX Nr. 6816
 

PRIMĂRIA a mai făcut un PAS pentru CONSTRUIREA SPITALULUI Municipal!

PRIMĂRIA a mai făcut un PAS pentru CONSTRUIREA SPITALULUI Municipal!

Replica API 8 octombrie 2021 | 23:02 5796

Primăria Municipiului Constanța intenționează să construiască o nouă unitate spitalicească. Imobilul ar urma să fie ridicat în curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase. Așadar, iată că lucrurile nu stau pe loc și, după ce primul pas a fost făcut deja, atunci când a fost lansată achiziția în Serviciul Electronic de Achiziții Publice, în cursul zilei de miercuri, 6 octombrie, a fost eliberat și certificatul de urbanism.

Primăria Municipiului Constanța e eliberat în cursul zilei de miercuri, 6 octombrie a.c., certificatul de urbanism cu numărul 3085. Acesta prevede construirea și dotarea noului Spital Municipal Policlinic, care ar urma să fie ridicat în imediata apropiere a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase. Terenul pe care se va ridicat noul spital se regăsește în domeniul public al municipiului. Primăria Constanţa intenţionează să construiască acolo un spital municipal atât de necesar pentru locuitorii oraşului. Ţinând cont de contextul pandemic actual care a demonstrat insuficienta capacitate a spitalelor în ceea ce priveşte tratarea pacienţilor, dar şi dotările improprii desfăşurării unei activităţi medicale la standarde impuse de normele actuale, proiectul avut în vedere de municipalitate este imperios necesar.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, mistuit de flăcări

Vă reamintim că, în cursul dimineții de vineri, 1 octombrie a.c., Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța a fost mistuită de flăcări. În urma tragediei, 10 persoane au declarate decedate, 7 dintre acestea fiind găsite decedate în secție, iar celelalte 3 persoane decedând pe parcursul zilelor, în cadrul Spitalului Județean.

Citește și: STATUL tot mai NEPUTINCIOS! FIRUL tragic al EVENIMENTELOR de la SPITALUL de BOLI INFECȚIOASE

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trimiteti chtacul la puscarie si orasul o sa infloreasca
1
1
Wergil Chitac mai e primar? Am auzit ca si-a dat demisia
3
2
Ptr.BUBE : l-au ras demult din toate actele Primariei.Asta-i motivul ca nu au aprobat investitia ptr.autorizarea lui
3
0
Initiativa si proiectul a inceput inca din mandatul lui Fagadau , prin demolarea vechilor anexe ale spitalului....dupa care urma constructia in sine ! Actuala administratie nu are nici un merit , doar isi insuseste lauri....
4
3
mistuit de flacari? vai de jurnalismul vostru, retardatilor!
8
0
radeti mizeria asta veche si construiti ceva nou si bun
7
1
pana sa se intample tragedia de la infectioase nici proiect pe hartie nu era, a trebuit sa moara oameni sa se faca, ordinarilor!
16
1
Aveti bani , spor la treaba .
12
2
Pana nu vad, imi rezerv dreptul de a crede ca din pacate e doar campanie politica. Din pacate, multe lucruri la noi se fac doar pe hartie.
21
1
Felicitari !!!
6
15

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118