REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Primăria a reluat acțiunile de deratizare în oraș

Primăria a reluat acțiunile de deratizare în oraș

Andreea VREJOIU 23 februarie 2023 | 14:54 763

 Pentru protejarea sănătății constănțenilor, conservării şi protecţiei mediului înconjurător, Primăria Municipiului Constanța a reluat săptămâna aceasta acțiunile de deratizare. Până la sfârșitul săptămânii se amplasează momeli pentru rozătoare în locuri cât mai puțin accesibile populației. Acestea conțin substanțe raticide anticoagulante biodegradabile și sunt protejate în stații de intoxicare marcate și inscripționate corespunzător. Momelile sunt amplasate în toate zonele orașului, inclusiv în parcuri, promenade, scuaruri și platforme de deșeuri. 

Primaria a reluat actiunile de deratizare in oras

,,Rugăm constănțenii să respecte în totalitate inscripțiile existente pe stațiile de intoxicare pe care le reperează în parcuri sau zone verzi. Se interzice ridicarea momelilor de la locurile în care au fost amplasate, pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente! 

Totodată, atenționăm persoanele juridice și fizice din municipiu că au obligația să efectueze deratizarea imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatorii autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei, precum și ori de câte ori este necesar. ”, transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am văzut un șobolan mare și gras care stă în primărie acolo
2
0
Și noi cetățenii Constanței ,,persoane juridice și fizice din municipiu “ vă somam sa plecati . Ne-am dumirit cât de ,, benefici” santeti pentru cetățeni și firmele din Constanta! Într-un Clasament al incompetentei: locurile de la 1-300 sant ocupate de :primar, manager, arhitect-șef, madam puz( constantin), ….,,. ceilalți din Primarie. Cred ca la alegeri PNL o sa obțină un procent extraordinar de bun:
3
0
Ce inseamna “ atenționăm persoanele juridice și fizice din municipiu că au obligația să efectueze deratizarea imobilelor “ ? faceti investigatii si dati amenzi la foc automat pentru ca altfel nu face nimeni nimic; de parca nu ati sti asta foarte bine; dar politicienii se gandesc numai la propriul interes si la alegerile viitoare, nu fac nimic si de asta aproape toata lumea a luat-o razna si incalca toate normele posibile incepand cu cele ale bunului simt, inclusiv cele sanitare
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510