REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Primăria Constanța a declarat război firmei care s-a ocupat de capturarea câinilor fără stăpân

Primăria Constanța a declarat război firmei care s-a ocupat de capturarea câinilor fără stăpân

Andreea VLAICU 5 august 2024 | 00:00 328

La începutul lunii aprilie, Primăria Constanța a lansat o procedură de licitație pentru a contracta o firmă care să asigure servicii veterinare. Totuși, firma Euromed Life Diagnostic SRL, cea care a asigurat asistență veterinară la capturarea câinilor fără stăpân din municipiu în anul 2022, a contestat rezultatul licitației, iar CNSC a dispus anularea licitației. Astfel, Primăria Constanța a înregistrat pe rolul Curții de Apel Constanța un dosar împotriva deciziei Consiliului.

Primaria Constanta a declarat razboi firmei care s-a ocupat de capturarea cainilor fara stapandecizia CNSC

Pe 3 iulie a.c., Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a admis în parte contestația formulată de către societatea Euromed Life Diagnostic SRL și a anulat raportul procedurii privind evaluarea propunerii financiare a contestatarei, precum și toate actele subsecvente acestuia, inclusiv comunicarea rezultatului procedurii privind contractarea Serviciilor veterinare cu medici veterinari de liberă practică. Atunci, CNSC a obligat Primăria la continuarea procedurii de atribuire cu reevaluarea propunerii financiare a contestatarei și solicitarea de clarificări.

Primaria Constanta a declarat razboi firmei care s-a ocupat de capturarea cainilor fara stapan

Primăria Constanța nu a fost mulțumită de decizia Consiliului și a decis să ducă lupta pe masa Curții de Apel Constanța. Astfel, la sfârșitul lunii iulie a fost înregistrat dosarul cu obiectul „Plângere decizie CNSC”.

Euromed Life Diagnostic a avut contracte cu Primăria Constanța

Primăria a încheiat în anul 2022 un contract cu Primăria Constanța. Mai exact, este vorba despre unul care presupunea prestarea serviciului de asistență sanitar-veterinară la capturarea câinilor fără stăpân de pe domeniul public al municipiului. A avut o valoare de 900.000 de lei.

Primaria Constanta a declarat razboi firmei care s-a ocupat de capturarea cainilor fara stapanPrimăria Constanța

Datorii de jumătate de milion de lei

Euromed Life Diagnostic SRL, controlată de Gabriel Băciucu, este o firmă înființată în anul 2015, care are ca obiect de activitate „Activități veterinare”. În anul fiscal 2023, firma Euromed Life Diagnostic SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 661.000 de lei, profit de doar 69.000 de lei și datorii de aproape 554.000 de lei.

Primaria Constanta a declarat razboi firmei care s-a ocupat de capturarea cainilor fara stapanEuromed Life Diagnostic SRL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303